Göktürk'te Oyuncak Silahla Gezen Kişiye İnceleme - Son Dakika
Güncel

Göktürk'te Oyuncak Silahla Gezen Kişiye İnceleme

Eyüpsultan Göktürk Göleti'nin olduğu bölgede elinde uzun namlulu silahla dolaşan bir kişi tedirginlik yarattı. Yapılan incelemede silahın oyuncak olduğu belirlendi ve herhangi bir işlem yapılmadı.

08.08.2023 17:03  Güncelleme: 17:57

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Göktürk Göleti'nin olduğu bölgede elinde uzun namlulu silahla dolaşan bir kişi, çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Polis tarafından yapılan incelemede silahın oyuncak olduğunu tespit edildi.

KAYDA ALIP SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTILAR

Eyüpsultan Göktürk Göleti'nin olduğu bölgede elinde uzun namlulu silahla yürüyen bir kişi çevredekiler tarafından cep telefon kamerasıyla kayıt altına alındı. O görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

OYUNCUK SİLAHMIŞ

Görüntülerin ardından konuyla ilgili inceleme başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü, şüphelinin olay günü elinde silahla gezerken bölgede görev yapan polis memurları tarafından fark edildiğini, ekiplerin şüpheliyi durdurarak elindeki silahı aldığı ve yaptıkları incelemede silahın oyuncak olduğunu tespit ettiğini belirledi.

Göktürk'te Oyuncak Silahla Gezen Kişiye İnceleme

ARACINDAKİ ARAMADA DA OLUMSUZLUĞA RASTLANILMADI

Çocuklarına ait olduğu öğrenilen oyuncak silahı taşıyan şüphelinin aracını da arayan ekipler, herhangi bir olumsuzluğa rastlamayınca şüpheliyle ilgili herhangi bir işlem yapmadı.

KAYMAKAMLIK'TAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Eyüpsultan Kaymakamlığı'ndan da açıklama yapıldı. Açıklamada "Göktürk Göleti'nde silahla göründüğü ifade edilen şahsa yönelik, 07.08.2023 tarihinde Emniyet mensuplarınca, görüntünün alındığı yerde yapılan kontrol neticesinde; silahın oyuncak olduğu ve başkaca da bir olumsuzluk olmadığı tespit edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

"MANİPÜLASYON"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ise "'Göktürk Göleti bölgesinde, ellerinde uzun ve kısa namlulu silahlarla yürüyen bir çift görüntülendi' iddiası manipülasyondur. Emniyet mensuplarınca, çifte yönelik yapılan kontrol neticesinde; silahın oyuncak olduğu ve olumsuz bir durumun olmadığı tespit edilmiştir" denildi.

Göktürk'te Oyuncak Silahla Gezen Kişiye İnceleme
Göktürk\'te Oyuncak Silahla Gezen Kişiye İnceleme
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göktürk'te Oyuncak Silahla Gezen Kişiye İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • abdurrahman kızıl: Peki sormazlar mı yanlarında çocuk falan yok onun ne işi var o şekilde elinde ???? 56 10 Yanıtla
  • Zafer El: hangi firma yapıyormuş böylesine gerçek görünümlü oyuncağı acaba 53 10 Yanıtla
    Erdogan Metin: Cahillik zor olsak gerek? 11 0 XYZ: Katılıyorum 7 3
  • ahmey bulut: Onlar Türk olsaydı gercek silah olucaktı ama suriyeli pardon yabancı uyruklu suriyeli demek yasakya yabancı uyruklu oldukları icin oyuncak silah oldu neden onlar bizim ülkeye refah katıyor huzur katıyor böle şeyler yapmazlar dimi. 43 18 Yanıtla
  • tolga karabulut: SİZE KALSA HERŞEY MANİPÜLASYON ÜLKE CENNET ENFLASYON YOK MULTECI YOK PAHALILIK YOK HAYALLER HAYATLAR :) 50 7 Yanıtla
  • XYZ: Şükür, afganistan' mış, ben de Türkiye sandım 40 11 Yanıtla
    Hamit Gündoğdu: Böyle kıvrak ironi yapanları çok seviyorum... Bi daha ki sefere anlamayan olursa suyundan da ilave et emi;))))) 5 0
  • ahmey bulut: Yasin 36 2 yi sevgili yada kari koca cocuksuz oyuncaj pompali ile gezen kimseyi gormedim tiplerden belli nereli olduklari guzelim ulke ne hale geldi yuhya 38 12 Yanıtla
  • Zafer El: tabikide öyledir alıştık artık gerçekleri öğrenmemeye kedidir kedi 37 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement