Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda evi olduğu yönündeki iddiaları yalanladı - Son Dakika
Güncel

Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda evi olduğu yönündeki iddiaları yalanladı

Kaz Dağlar'ında villası olduğu söylenen şarkıcı Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iddiaları yalanladı.

07.08.2019 15:49  Güncelleme: 16:30

Son günlerde gündeme gelen Kaz Dağları'nda Tarkan ve Gökhan Özoğuz'un bölgede arsa satın aldığı ve villalarının olduğu iddia edildi. Özoğuz, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak villa iddialarını yalanladı.

"YALAN ÇOK KÖTÜ BİR ŞEY"

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz'un kardeşi Hakan ile Kaz Dağları'nın eteğinde bulunan Bayramiç'te 800 dönüm arazi satın aldığına dair iddialara cevap verdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış ah bee keşke ben de bilseydim. Yalan çok kötü bir şey! Yalan iftira daha sert bir şey! İnsan hakkı yemek o inançlı olanlarınızın bildiği üzere en serti! Ülkenin doğasına sahip çıkanlara bir anda villa yalanlarıyla gündem? Ayıp ayıp." dedi.

Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda evi olduğu yönündeki iddiaları yalanladı

"VATAN, MİLLET SEVDASINDAN BAHSEDENLER, NEREDESİNİZ?"

Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nın civarına yapılacak olan altın madeni projesine şu sözlerle sitem etmişti: "Yazıklar olsun! Konu ile alakalı açıklama tamamen projenin devamlılığına hizmet etmesi için yapılmıştır! Kesilen ağaç miktarı, siyanürün kullanılmadığı ve tekrar ağaçlandırma konusundaki bilgisizlik (şekerle çocuk kandırmak). Vatan, millet sevdasından bahsedenler, neredesiniz?"

Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları\'nda evi olduğu yönündeki iddiaları yalanladı

Son Dakika Güncel Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda evi olduğu yönündeki iddiaları yalanladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Feyzullah: Gökhan az git ötede oyna la..! 3 4 Yanıtla
  • alanyalı: sen kimsin sen git etegini giy böyle şeylere bulşma sen bitmişsin daha fazla kendini küçültme 3 3 Yanıtla
    yav : sen kimsin peki ? 1 2
  • aaa: olum bi sus la 2 4 Yanıtla
  • mm: konuşana kadar ağaç dikseniz ya. konuşmak bedava değil mi? 3 2 Yanıtla
    Hmmmm: Sen kac tane diktin bakim? Önce kendini sorgula 3 2
  • Two : O ses Türkiye de çok yüz verdik bu salça kafaya 3 2 Yanıtla
  • Turunç kafa sıktı artık : Gökhan artık ötede oyna 3 1 Yanıtla
  • Türk: Manipülasyon yapma boş yere çok sevseydin memleketi askerliği bedelli yapmazdın madem 200 bin ağaç kesildi kütükleri sakladınızmı acaba 13200 den geriye kalanları :) amerikaa diye bir kıta var o kıtanında kuzeyinde alaska diye bir bölge var o bölgedeki ormanlar araya atlantik okyanusu giriyor avrupanın kuzeyinden devam edip asyanın kuzeyinin tamamını kaplıyor adı TAYGA ormanları dünyanın en büyük orman kitlesi nasıl oluyorda kz dağları dünyada 2. oluyor ne çeşit cahillersiniz acaba 3 1 Yanıtla
    Türk: Alaskada her yıl kesilen ağacın haddi var hesabı yok kesilen her ağaç için fidan dikiliyor gökhan efendi oksijense derdin fosil yakıt tüketen araç kullanma bir diğeride kanada büyük elçisi ile görüştüm konunun takipçisiyiz demiş be adam sen başka bir partinin yapıp bitirdiği projeyide bitirdik açıyoruz diye lanse etmedinmi işiniz gücünüz yok hep bundan oluyor bunlar sizlere 8 saat taş taşıtsak böyle olmaz da işte devletimizin lideri merhametli bir şahsiyet 3 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement