Gökçeören'in Kanalizasyon Hattında Yarıya Gelindi - Son Dakika
Güncel

Gökçeören'in Kanalizasyon Hattında Yarıya Gelindi

Gökçeören\'in Kanalizasyon Hattında Yarıya Gelindi

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Kula ilçesine bağlı Gökçeören Mahallesi'nde başladığı altyapı çalışmasında 27 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme işinde yarıya geldi.

20.11.2017 16:03  Güncelleme: 16:02


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin altyapısını da günümüz standartlarına uygun hale getiriyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Kula ilçesine bağlı Gökçeören Mahallesi'nde kanalizasyon hattı döşeme işinde yarıya gelindi. 27 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmasına hızlı bir şekilde devam eden ekipler, 28 kilometrelik içme suyu hattı yenilemelerine de başladı. 9 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen hizmet mahallenin kaderini değiştirecek.

71 BİN METREKARE KİLİT PARKE TAŞ DÖŞENECEK

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, üstyapı da yine MASKİ tarafından ele alınarak 71 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi yapılacak. Çalışmaların tamamlanmasını dört gözle beklediklerini ifade eden Gökçeören Mahalle Muhtarı Hekmet Eren, "Çalışmalardan memnunuz. Kanalımız da, içme suyumuz da güzel bir şekilde yapılıyor. Bitmiş halini görmek için mahallece sabırsızlıkla bekliyoruz. Yapandan da, yaptırandan da Allah razı olsun. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gökçeören'in Kanalizasyon Hattında Yarıya Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement