Gökçeören'e 3 Buçuk Kilometrelik Yağmursuyu Hattı - Son Dakika
Güncel

Gökçeören'e 3 Buçuk Kilometrelik Yağmursuyu Hattı

Gökçeören\'e 3 Buçuk Kilometrelik Yağmursuyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gökçeören Mahallesi'nde 3 buçuk kilometrelik yağmursuyu hattı inşa ederek vatandaşların yağışlı havalarda sıkıntı yaşamalarının önüne geçiyor.

14.03.2018 14:39

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa'nın 17 ilçesinde altyapı sorunu yaşanmaması adına çalışmalar yürüterek au baskını olaylarını çözmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, 154 Mahalle Projesi kapsamında Kula ilçesine bağlı Gökçeören Mahallesi'nde 9 milyon TL yatırım bedeli ile 55 kilometrelik kanalizasyon ve içme suyu hattı yenileme çalışmasını tamamladı. Kilit parke taş döşemelerinin de başladığı mahallede MASKİ, 3 buçuk kilometrelik yağmursuyu şebekesi çalışmasına başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından inşa edilen hat sayesinde, yağmur sularının neden olduğu birikintilerin vatandaşlar için sıkıntı yaratmasının önüne geçilerek sağlıklı altyapı temin edilecek.

"MASKİ, BİZLERE GÖRÜLMEMİŞ HİZMETLER GETİRİYOR"

Gökçeören Mahalle Muhtarı Hikmet Eren, "Mahallemiz genel anlamda yağmur sularından dolayı su taşkınlarıyla karşı karşıya kalıyordu. Ne yapacağımızı bilemez haldeydik. Sokaklarımız sürekli çamur içindeydi. MASKİ bizlere görülmemiş hizmetler getiriyor. Yağmursuyu hattının ne olduğunu bilmiyorduk ve hiç görmemiştik. MASKİ olmazsa bu işler olmazdı. Yağmursuyu hat döşeme çalışmaları bittikten sonra mahallemiz şehir gibi olacak. Sokaklarımızda ne çamur ne pislik kalacak. Su taşkın sorunumuz da ortadan kalkacak. Uzun zamandır çok zorluk çektik ama MASKİ sayesinde rahata kavuşacağız. Bizlere bu güzel hizmetleri sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gökçeören'e 3 Buçuk Kilometrelik Yağmursuyu Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement