Gökçek'ten Sekapark'a Tam Not - Son Dakika
Güncel

Gökçek'ten Sekapark'a Tam Not

Gökçek\'ten Sekapark\'a Tam Not

Kentimize konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, golf aracıyla dolaştığı Sekapark'ı çok beğendi.

04.09.2012 15:09

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilimizi ziyarete gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i, Sekapark'ta misafir etti. Kendi kullandığı golf aracıyla parkı bir uçtan bir uca dolaşan Gökçek, Sekapark'ı çok beğendiğini dile getirdi.

GÖKÇEK'TEN KOCAELİ'NE ZİYARET

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek, ilimize misafir oldu. Başkan Gökçek ile eşini, kentimizi ziyaretlerinde Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu, Sekapark'ta ağırladı. Başkanlar Karaosmanoğlu ve Gökçek ile Vali Topaca'nın golf araçlarıyla Sekapark'ta gerçekleştirdiği inceleme turuna AK Parti Gençlik Kolları eski Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu da katıldı.

GOLF ARACINI KENDİSİ KULLANDI

Başkan Gökçek'in kendi kullandığı golf aracıyla gerçekleştirilen Sekapark turunda, Türkiye'nin en büyük endüstriyel dönüşüm projesi baştanbaşa dolaşıldı. Başkan Karaosmanoğlu, inceleme gezisinde Başkan Gökçek'e hem Sekapark ile ilgili, hem de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin tüm il sınırlarını kapsaması ve belde belediyelerinin kapatılmasıyla oluşturulan ilçe belediyeleri hakkında bilgi verdi.

İZMİT KÖRFEZİ'Nİ ÇOK BEĞENDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Uçurtma Tepesi'nden seyrettiği İzmit Körfezi'ni ve parkta yapılan çalışmaları çok beğendiğini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca, akşam yemeğinde Başkan Gökçek ve eşi Nevin hanımı yine Sekapark'ta misafir etti. Yemeğe Vali Topaca'nın eşi Sevim Topaca da katıldı. Başkan Gökçek, kentimizden ayrılmadan önce kendilerini misafir eden Başkan Karaosmanoğlu ile Vali Topaca'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gökçek'ten Sekapark'a Tam Not - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement