Göbekli'deki Salon Hizmete Açıldı - Son Dakika
Güncel

Göbekli'deki Salon Hizmete Açıldı

Göbekli\'deki Salon Hizmete Açıldı

Şanlıurfa'nın Karaköprü Belediyesi tarafından Göbekli kırsal mahallesinde 300 metrekare alan üzerine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu.

17.12.2015 14:17

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde her kırsal mahalleye çok amaçlı salon taahhüdünde bulunan İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, Göbekli mahallesinde, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 300 metrekare alan üzerine yaptırılan çok amaçlı salonu vatandaşın hizmetine açtı.

Açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve Göbekli Mahallesi sakinleri katıldı.

Törende konuşan Başkan Baydilli, 22 Kırsal mahallede çok amaçlı salon temelini attıklarını, Göbekli mahallesi ile birlikte 8. Çok Amaçlı Salonu vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

BAYDİLLİ:AMACIMIZ ÇOK AMAÇLI SALON OLMAYAN YER BIRAKMAMAK

Başkan Baydilli, "300 metrekare üzerine yaptığımız çok amaçlı salonumuzu bugün hizmete sunuyoruz. Çok amaçlı salonumuz Göbekli mahallemizde yaşayan vatandaşlarımızın düğünlerinde taziyelerinde hizmet verecek. Bunun yanından Göbekli mahallemizdeki gençlerimizde çok amaçlı salonumuzda kitaplarını okuyacaklar. Tabii bizim için önemli olan Karaköprü'müzde çok amaçlı salon olmayan yer bırakmamak. İnşallah güzel günlerde kullanırlar. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.
Göbekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Akgöbek ise, mahallelerine çok amaçlı salonu kazandıran Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye çok teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Göbekli'deki Salon Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement