GMKA Mali Destek Programına İlişkin Bilgilendirme Toplantısını - Son Dakika
Güncel

GMKA Mali Destek Programına İlişkin Bilgilendirme Toplantısını

GMKA Mali Destek Programına İlişkin Bilgilendirme Toplantısını

Mali Destek Programının İkinci Bilgilendirme Toplantısını 05 Ocak 2011 Çarşamba Günü Saat 15.00'de İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda Gerçekleştirdi.

05.01.2011 21:49  Güncelleme: 21:54

Güney Marmara Kalkınma Ajansı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programının İkinci Bilgilendirme Toplantısını 05 Ocak 2011 Çarşamba Günü Saat 15.00'de İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda Gerçekleştirdi.

Toplantıya, Balıkesir Valisi ve GMKA Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sn. Yılmaz Arslan, GMKA Yönetim Kurulu Üyelerinden Balıkesir Belediye Başkanı Sn.İsmail Ok, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Akif Okur, Sanayi Odası Başkanı Ahmet Kula ve BAÜ Rektörü Prof.Dr Mahir Alkan ile İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, STK yöneticileri ve kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinden oluşan büyük bir topluluk katıldı.

Toplantı, saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşının ardından GMKA Genel Sekreteri Sn. Mustafa Gündoğan'ın Ajansın şu ana kadar gerçekleştirmiş olduğu faaliyetleri ve çıkılan mali destek programıyla ilgili kısa bir bilgi sunuşu yapmasıyla başladı.

Balıkesir Valisi Sn. Yılmaz Arslan'ın Ajansla İlgili bazı önemli noktalara dikkat çekmesini müteakip Ajans uzman personelinden oluşan bir ekibin İktisadi Kalkınma Mali Destek Programına kimlerin başvurabileceği, tahsis edilen bütçe miktarı, başvuruda getirilecek projelerin nasıl olması gerektiği ve nasıl değerlendirileceği, verilecek desteğin nitelikleri ve projelerin hazırlanması konusunda yapılacak eğitim toplantılarıyla ilgili detaylı bilgi vermesiyle devam etti.

Kar Amacı Güden ve Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar için iki ayrı teklif çağrısı hazırlandığı ve bunlardan Kar Amacı Güdenler için 25.000TL-375.000 TL arasında, Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlar için ise 25.000TL ile 250.000TL arasında mali destek yapılacağı belirtildi.

Başvurular hakkında merak edilen her şey ayrıntılı biçimde Ajans tarafından hazırlanan Başvuru Rehberlerinde belirtilmiş ve bu rehberlere Ajansın internet sitesi www.gmka.org.tr adresinden veya Ajansa şahsen başvurarak ulaşılabileceği belirtildi.

Bilgilendirme toplantısı, sunuma katılan davetlilerin merak ettiği konularla ilgili soruları sorması ve görüşlerini aktarmasını müteakip Ajans çalışanlarının sorulan sorulara verdikleri cevaplar ve toplantı sonrası yapılan küçük bir kokteyl ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GMKA Mali Destek Programına İlişkin Bilgilendirme Toplantısını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement