Global Girişimcilik Haftası Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Global Girişimcilik Haftası Başlıyor

Global Girişimcilik Haftası Başlıyor

Global Girişimcilik Haftası, bu sene 18-24 kasım tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşecek.

16.11.2013 11:55  Güncelleme: 12:09

Yerel, ulusal ve küresel etkinliklerle gençleri yeniklikçi potansiyellerini keşfetmeye ve girişimciliği bir kariyer alternatifi olarak değerlendirmeye teşvik eden Global Girişimcilik Haftası, bu yıl 18-24 Kasım tarihleri arasında düzenleniyor. Hafta, 18 Kasım Pazartesi günü Borsa İstanbul'da düzenlenecek gong töreni ile başlayacak.

Her yıl Kasım ayının 3. haftası, dünyada 140 ülke ile aynı anda kutlanan ve girişimcilik için en büyük seferberlik kampanyası olarak adlandırılan Global Girişimcilik Haftası, bu sene 18-24 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. Ekonomik kalkınma ve istihdam yaratmak için en önemli araçlardan biri olan girişimcilik ekosisteminde yer alan birçok önemli sivil toplum örgütü, üniversite, devlet kurumu, özel sektörden birçok firma ve medya grupları düzenleyecekleri etkinliklerle haftaya destek veriyor.

Türkiye'nin birçok ilinde 200'den fazla paydaşın destek verdiği Hafta boyunca, paneller, konferanslar, oturumlar, çalışma atölyeleri, fikir yarışmaları, eğitim programları, web buluşmaları ve vaka çalışmaları düzenleniyor. Her yıl katlanarak artan bir başarıya imza atan Global Girişimcilik Haftası, etkinlikler ile birlikte girişimciliğe adım atacak her yaştan gençleri cesaretlendirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Global Girişimcilik Haftası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement