GKV'lilerin Satrançta Dört Dörtlük Şampiyonluğu - Son Dakika
Güncel

GKV'lilerin Satrançta Dört Dörtlük Şampiyonluğu

GKV\'lilerin Satrançta Dört Dörtlük Şampiyonluğu

GKV Özel Okulları öğrencileri elde ettikleri diğer sonuçlarla da satranç sporundaki haklı ustalıklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

30.10.2013 09:50

Şehitkâmil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvasında dört birincilikle turnuva şampiyonluğuna ismini yazdıran GKV Özel Okulları öğrencileri elde ettikleri diğer sonuçlarla da satranç sporundaki haklı ustalıklarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 90.yıl etkinlikleri kapsamında Şehitkâmil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen satranç turnuvasına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri dört ayrı dalda birincilik elde ederken birçok dalda da çeşitli derecelere imza atarak turnuvanın en iyi sporcuları arasındaki yerlerini almayı başardı. 7 Yaş genel kategoride Ömer Işık, 9 yaş genel kategoride Onur Erdoğan, 10 yaş genel kategoride Mehmet Efe Mutlu, 10 yaş bayanlar kategorisinde Hatice Mislina Bozkurt il birinciliklerini elde ederek isimlerini şampiyonluk listesine yazdırmayı başardılar.

Turnuvada 7 yaş genel kategoride Demir Demiroğlu il beşinciliğini, il birincisiyle aynı puana sahip olan 7 yaş bayanlarda Dila Baloğlu il ikinciliğini, 9 yaş genel kategoride Onur Utku Batmaz il ikinciliğini, Atalay Hoylu il dördüncülüğünü, Efe Eren Ceydeli il beşinciliğini, 9 yaş bayan kategorisinde Cemre Özdemir il ikinciliğini, 10 yaş genel kategorisinde Umut Barış İnanç il ikinciliğini, 14 yaş genel kategoride Çağatay Çankaya il üçüncülüğünü, 16 yaş genel kategoride Görkem Öztosun il dördüncülüğünü elde ederek takım halinde en fazla derece yapan takım ünvanlıyla da şampiyonaya isimlerini yazdırmayı başardılar. Şehitkâmil Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen ödül töreninde şampiyon sporcuların ödüllerini Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Yahya Şahan, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkâmil Belediye Başkan Yardımcısı Cabbar Özkara ve TSF Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Ekinci vererek sporcuları kutladı. Satranç sporunun GKV Özel Okullarında en önemli spor dallarından birisi olarak görüldüğü ve okul öncesi eğitimden liselere kadar bütün kademelerde bu sporla ilgili uygulamalı derslere yer verildiğini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili "Şampiyon sporcularımızı yürekten kutluyor, onların başarısında rol alan değerli hocalarımız Süleyman Okan ve Gülser Kırlangıç'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GKV'lilerin Satrançta Dört Dörtlük Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement