Giresunlu Gezgin Fotoğrafçılarından Fotoğraf Sergisi - Son Dakika
Güncel

Giresunlu Gezgin Fotoğrafçılarından Fotoğraf Sergisi

Giresunlu Gezgin Fotoğrafçılarından Fotoğraf Sergisi

Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) Karma Fotoğraf Sergisi bugün Can Akengin Sanat Merkezinde açıldı...

16.10.2012 15:07

Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği (GEZFOD) Karma Fotoğraf Sergisi bugün Can Akengin Sanat Merkezinde açıldı. 65 fotoğrafın yer aldığı serginin açılışına Vali Dursun Ali Şahin, Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusuf Ağaoğlu, bazı daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Serginin açılış kurdelesini kesen Vali Şahin,

GEZFOD Derneği'nin 8 aylık yeni bir dernek olduğunu belirterek, "8 aylık dönemde ikinci sergiyi huzurunuza getirdiler. Keşke diğer derneklerde öyle olsa. Giresun'da 400 küsur dernek var. Bakıyorsun herkesin gayesi farklı. Ama çoğu kadınların kurduğu dernek. Ama bu şekilde hizmet getiren derneklere canımız feda olsun diyorum. Bu güzel eserleri Giresun'umuzun güzelliklerini bizlere sunacak olan buradaki bu sergide katkısı olan değerli arkadaşları yürekten kutluyorum. Bende yaklaşık 2 ay önce Ankara'dan özel bir helikopter getirerek Giresun'u havadan değişik fotoğraflarını çektim. Bunları bizde 1-2 ay sonra o havadan çekilen 100 kadar fotoğrafı, Giresun'un güzelliklerini sergileyen fotoğrafları sergileyeceğiz. Ben dernek başkanına ve emeği geçen arkadaşlara müteşekkir olduğumu ifade ediyorum" dedi.

Kısa sürede 2. sergilerini açtıklarını belirten GEZFOD Dernek Başkanı Sevgi Ateş, "65 Karma Fotoğraf ile sergimizi açtık, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız devam edecek. Yeni dernek olmamıza rağmen arkadaşlarımızla el birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sergimiz cumartesi günü sona erecek tüm herkesi sergimizi gezmeye davet ediyorum" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresunlu Gezgin Fotoğrafçılarından Fotoğraf Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement