Giresun'da Anaokulu Öğrencileri Bilim Şenliği Düzenledi - Son Dakika
Güncel

Giresun'da Anaokulu Öğrencileri Bilim Şenliği Düzenledi

Giresun\'da Anaokulu Öğrencileri Bilim Şenliği Düzenledi

Giresun'da Sevinç-Mehmet Ekizoğlu Anaokulu tarafından düzenlenen bilim şenliğinde, öğrencilerin deneyleri görenleri şaşırttı.

27.04.2012 14:03

Giresun'da Sevinç-Mehmet Ekizoğlu Anaokulu tarafından düzenlenen bilim şenliğinde, öğrencilerin deneyleri görenleri şaşırttı.

Beyaz önlüklerle hünerlerini sergileyen minikler, ailelerinin gururu oldu. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bilim Şenliği'nde okul öncesi 6 yaş grubu öğrenciler, elektriklenme, kavanozdaki mum, patlamayan balon ve yanardağ gibi bir çok deneyler yaptı.

Hızla ilerleyen bilgi ve bilim çağında öğrencilerin anaokulundan başlayarak 21. asrın gereklerine en uygun şekilde yetiştiklerini kaydeden Sevinç-Mehmet Ekizoğlu Anaokulu Müdürü Tamer Uzuner "Yıl içerisinde haftada bir gün çocuklarımız bilim etkinliği yapıyor. Bu şekilde öğrencilerimiz sorgulayıcı daha iyi eğitim almaktadır. Bu tür faaliyetlerimizi ise Ulusal Egemenlik ve Bilim Şenliği kapsamında öğrencilerimiz velilerine sunuyor. Bu şekilde çocuklarımız mutlu bir gün yaşamış olmaktadır" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Giresun'da Anaokulu Öğrencileri Bilim Şenliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement