Giray Kaçar Rus Kulüplerin Takibinde - Son Dakika
Güncel

Giray Kaçar Rus Kulüplerin Takibinde

Giray Kaçar Rus Kulüplerin Takibinde

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar'ın Rus kulüplerinin takibine girdiği öğrenildi.

15.06.2013 13:11

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Giray Kaçar'ın Rus kulüplerinin takibine girdiği öğrenildi. Futbolcunun da Rusya'ya gitmesi bu iddiaları güçlendirdi.

Bir yandan kadroyu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bir yandan da oyuncularına gelen transfer teklifleriyle uğraşıyor. Başta Tolga ve Onur olmak üzere özellikle yerli oyuncularına bir çok teklif gelen bordo mavili takımda yönetim, bu futbolcuların gitmesine sıcak bakmıyor. Son olarak da Rusya'nın CSKA Moskova ile Spartak Moskava takımları Giray Kaçar ile ilgilenmeye başladı. Futbolcunun da tatil için Rusya'ya gitmesi kafaları karıştırdı.

Savunmaya takviye yapmak için Gençlerbirliği'nden Aykut Demir'in transferini sonlandırmayı planlayan yönetim, Giray Kaçar için henüz kendilerine gelen resmi bir teklifin olmadığını açıkladı. Ancak Rus kulüplerinin geçtiğimiz sezon boyunca takip ettiği oyuncuyu kadroya katmakta kararlı olduğu ve bu konuda 4 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı da belirtildi.

ÇAĞLAR BİRİNCİ BELİRSİZLİĞİ

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Çağlar Birinci'nin transferindeki belirsizlik devam ediyor. Bordo mavili takımın mevcut iki solbeki Cech ve Emerson'un henüz başka bir takıma transfer olmayışı nedeniyle bu futbolcuyla görüşmelerini askıya alan yönetim, futbolcuya da beklemesini söyledi. Bonservisi elinde olan Çağlar'a, Kasımpaşa ve Kayserispor başta olmak üzere bir çok kulübün teklif yaptığı ancak futbolcunun Trabzonspor'u beklediği öğrenildi.

BATUHAN TAKIMIN EN AZ KAZANANLARINDAN OLACAK

Bordo mavili takımın üç yıllık sözleşme imzaladığı Batuhan Karadeniz, yıllık alacağı 750 bin TL ücret ile alt yapıdan gelen futbolcular hariç sözleşmesi devam eden futbolcular arasında en az kazanan isimlerden olacak. Bordo mavili takımda Emre Güral, Yasin Öztekin ve Mustafa Yumlu'yla birlikte takımın düşük ücretlileri arasına girecek olan Batuhan, "Para için gelmedim. Kendimi göstermek için geldim. Bunu da herkese göstereceğim" diyerek, kendisine olan güvenini vurguladı.

YES FOTOĞRAF - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Giray Kaçar Rus Kulüplerin Takibinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement