Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika
Güncel

Ghetto'da Bu Hafta

Ghetto\'da Bu Hafta

Korhan Futacı bugüne kadar kurduğu Tamburada, Konstrukt, Kujo, NaaPJazz ve daha bir çok grup ile sık sık adını duyurdu.

18.12.2012 08:18

20 ARALIK Perşembe 21:30

Tam: 25 TL Öğrenci: 20 TL

Korhan Futacı ve Kara Orkestra

Korhan Futacı bugüne kadar kurduğu Tamburada, Konstrukt, Kujo, NaaPJazz ve daha bir çok grup ile sık sık adını duyurdu. Korhan Futacı ve Kara Orkestra olarak yarattıkları benzersiz sound ile hem zihinleri, hem bedenleri aşındıran grup, 2010 yılında çıkan ve aynı ismi paylaşan albümden sonra, 2012 yılında Pavurya adlı çok ses getiren 2. albümünü piyasaya sürdü. Müziklerinde saykodelik ve deneysel caz kadar Türk Müziği'nin epik ritüellerini de bulacağınız Kara Orkestra, her biri birer derin ruhani deneyim olan konserlerine devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yine Ghetto'da dinleyiciye unutulmaz bir konser yaşatan Korhan Futacı ve Kara Orkestra bir kez daha 'Ben Sana Vurgunum' demek için Ghetto'da!

21 ARALIK Cuma

23:00 Fiyat: 20 TL

Ghetto The Party with burusvilis

Sosyal medya bağımlıları artık klasikleşen sosyal medya partilerinde sosyalleşmeye son hızla devam ediyor. Malum 21 Aralık, eh en uzun gece... Durex sponsorluğunda, evlenilecek değil eğlenilecek adam burusvilis'in ev sahipliğinde bu uzun geceyi sonuna kadar sosyalleşerek geçirmeye ve sürpriz canlı performanslara hazır olun! Kendi seçeceği playlist ve sürprizlerle o saatlerde oluşan muhtemel bir merakınızı giderir mi bilmiyoruz ama eğlence ihtiyacınızı gidereceği bir gerçek. Unutmadan 21:30 - 23:00 arası terasta Happy Hour'umuz olacak.

22 ARALIK Cumartesi

22:30 Tam: 35 TL Öğrenci: 25 TL

NY Ska Jazz Ensemble

1994 yılında kurulan ve o günden bugüne 7 stüdyo albümünün yanı sıra 2 tane de konser albümü çıkaran NYSJE, Avrupa'nın birçok yerinde sayısız festivalde unutulmaz canlı performanslara imza atan bir grup. Adından da anlaşılacağı üzere kendilerini ska ve caz arasındaki bağlantıları kurmaya adayan ve New York'un en önde gelen ska müzisyenlerinden oluşan grup en son 2011 yılı'nda "Double Edge" albümünü yayınlamıştı. Eleştirmenler tarafından yüksek enerjileri ve yaratıcılıkları tam not alan NYSJE'ın; ska, caz ve reggae'yi buluşturacağı eğlenceli ve dinamik performansı ile 22 Aralık akşamı sizleri Ghetto'ya bekliyor.

Fred Reiter: Saksafon, flüt

Ric Becker: Trombon

Earl Appleton: Tuşlu çalgılar

Alberto Tarin: Gitar

Wayne Batchelor: Bas gitar

Yao Dinizulu: Davul

GELECEK ETKİNLİKLER

5 Ocak - InDaSoul

11 Ocak - Neyse/ Gren

12 Ocak - Ayhan Sicimoğlu Latin All Stars

25 Ocak - Göksel

31 Ocak Yasemin Mori

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement