Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika
Güncel

Ghetto'da Bu Hafta

Ghetto\'da Bu Hafta

Güntaç Özdemir, çok yönlü sanatçı kişiliğini albümüne de taşımış bir isim.

13.11.2012 08:25

14 Kasım Çarşamba - 21:30

Fiyat: 20 TL

Güntaç Özdemir

'Benimle Yan' adlı albümüyle dinleyiciyle buluşan olan Güntaç Özdemir, çok yönlü sanatçı kişiliğini albümüne de taşımış bir isim. Sahne deneyimi, yüksek enerjisi ve edebiyatla müziği buluşturan farklı yönüyle Güntaç Özdemir pop, jazz, rock, soul gibi türleri harmanlayarak, kendi müziğini ortaya çıkarıyor.

15 Kasım Perşembe - 21:30

Fiyatı: 45 TL

Carmen Souza

Profesyonel müzik yaşamına 17 yaşında gospel korosu ile başlayan Carmen Souza Cape Verde'li şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Carmen Souza unutulmaz bir konser için Tuborg sponsorluğunda 15 Kasım'da Ghetto'da sahne alacak. O zamandan beri funk'tan soul'a, jazz'dan dünya müziğine birçok projede yer aldı ve birçok albümde kendi yazdığı şarkıları seslendirdi. Müziği müzik olmanın ötesinde hayatta kendisine verilmiş bir misyon olarak gören ve kendini müzikle ifade eden Carmen Souza; Luis Morais, Theo Pas'cal, Ella Fitzgerald, Joe Zawinul, Horace Silver, Keith Jarret, Billie Holiday, Nina Simone ve Etta Jones gibi birçok isimden etkilenerek kendi tarzını yaratan bir isim ve birçok müzik eleştirmeninden de tam not alıyor.

Önemli Uyarı: Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmeliğin 24. Maddesinin 2. fıkrasının (d) bendi gereğince bu organizasyona 24 yaş üstü kişiler katılabilir.

16 Kasım Cuma - 22:30

Tam: 50 TL Öğrenci: 40 TL (Konser gününe kadar)

Kapı: 60 TL

mor ve ötesi

mor ve ötesi, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni ve yedinci stüdyo albümü Güneşi Beklerken'i çıkartıyor ve albümün ilk konserini Ghetto'da veriyor. Kasım ayında RAKUN ve DMC ortak yapımı olarak yayınlanacak albüm, yepyeni 12 şarkıyla dinleyenlerde derin izler bırakacak bir çalışma olmaya aday. İlk single 'Oyunbozan' ve diğer birçok yeni albüm şarkısı canlı olarak ilk defa bu konserde!

17 Kasım Cumartesi - 22:30

Tam: 35TL Öğrenci: 25 TL

Red Bull Music Academy Presents: Mark de Clive Lowe

Onu sanatçı, yapımcı, besteci, piyanist veya DJ olarak tanımlasanız da o bundan çok daha fazlası. Davul, klavye ve efektler kullandığı her bir canlı perfromansı etkileyici bir müzik yolculuğu… Her sahne şovunda sıfırdan remix'ler yaratıyor olmasıyla da ünlü olan MdCL; Jill Scott, Jody Watley, Leon Ware (Marvin Gaye/Michael Jackson/Maxwell), Dame Shirley Bassey ve Sandra St. Victor (The Family Stand/Chaka Khan) gibi isimlerle de çalışmış bir deha. 2004 yılında da Red Bull Music Academy'de ders veren MdCL'den unutulmaz bir canlı performans sizleri bekliyor!

YAKINDA!

21 Kasım: Ghetto The Party with Niyans & RayMalifalitiko

22 Kasım: Ghettogether Partileri Vol. 3

23 Kasım: Nils Landgren Funk Unit

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ghetto'da Bu Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement