GF Hakan Plastık'ten Prostat Kanseriyle Mücadeleye Destek - Son Dakika
Güncel

GF Hakan Plastık'ten Prostat Kanseriyle Mücadeleye Destek

GF Hakan Plastık\'ten Prostat Kanseriyle Mücadeleye Destek

The Distinguished Gentleman's Ride, 95 ülkedeki 600 şehirde 70.000 motosiklet sürücüsünü bir araya getirerek prostat kanserine karşı bağış toplayan bir organizasyon.

02.03.2018 15:36  Güncelleme: 15:35

24 Eylül 2017'deki sürüşte 5 milyon dolar hedefine çok yaklaşan organizasyon, 2018'de de bu hedefe ulaşmayı hedefliyor. GF Hakan Plastik de bu prestijli etkinliğin hem 22-25 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen Motobike Istanbul etkinliğindeki tanıtımına, hem de 30 Eylül'de gerçekleşecek İstanbul sürüşüne destek olarak sağlık konusunda önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor.

The Distinguished Gentleman's Ride, Mark Hawwa tarafından 2012 yılında, Mad Men'in Don Draper'ının 60'lı yıllar tarzındaki takım elbisesiyle klasik motor üzerindeki bir fotoğrafından esinlenerek kuruldu. Bu girişim Mark Hawwa'nın özel bir tarzla bağış toplamasına; aynı zamanda motosiklet sürücüleri ile ilgili olumsuz klişelerle mücadelesi için motosiklet yardımlaşma sürüşü düzenlemesine ön ayak oldu. The Distinguished Gentleman's Ride, motorcuları cinsiyetlerine bakılmaksızın, erkek sağlığı için katılıma ve bağış yapmaya davet ediyor. DGR, 2013 yılından bugüne tüm dünyada 8 milyon dolar bağış toplamayı başardı.

DGR, İstanbul'da ise 2015 yılından bu yana tüm dünya ile eş zamanlı olarak düzenleniyor. İstanbullu klasik veya klasik görünümlü motosiklet sürücüleri, en şık kıyafetleri ile motosikletlerine atlıyor; İstanbul caddelerine renk ve ses katıyorlar.

GF Hakan Plastik Türkiye ve Ortadoğu Bölge Başkanı Batuhan Besler yaptığı açıklamada "Dünyada her 9 erkekten 1'i prostat kanseri ile mücadele ediyor. The Distinguished Genteleman's Ride tüm dünyada bu hastalıkla mücadelede çok değerli katkısı olan bir etkinlik ve topluluk. GF Hakan Plastik olarak biz de sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamayı önemsiyoruz. Bu kapsamda DGR'in Istanbul bacağını desteklemekten ve prostat kanseriyle mücadelede bilinirliği arttırmak için çalışmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GF Hakan Plastık'ten Prostat Kanseriyle Mücadeleye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement