Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AA\'nın \'Yılın Kareleri\' oylamasına katıldı

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AA'nın düzenlediği 'Yılın Kareleri' oylamasına katılarak, 5 farklı kategoride yer alan 147 fotoğrafı inceledi ve oy kullandı. Şensoy, 'Haber' kategorisinde Murat Kula'nın 'Filistine destek' fotoğrafına, 'Çevre-Yaşam' kategorisinde Emin Sansar'ın 'Ata'nın huzurunda', 'Spor' kategorisinde Evrim Aydın'ın 'Taraftarın gözbebeği' fotoğrafına oy verdi. Ayrıca, 'Deprem: Umut' kategorisinde Aytuğ Can Sencar'ın 'Hayata tutunan' ve 'Gazze: Kanıt' kategorisinde Ali Jadallah'ın 'Hayat kalkanı' fotoğraflarına da oy verdi.

17.01.2024 16:33  Güncelleme: 16:35

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Şensoy, AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği 5 kategoride oylamaya sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

"Haber" kategorisinde Murat Kula'nın "Filistine destek" adlı fotoğrafına oy veren Şensoy, "Çevre-Yaşam"da Emin Sansar'ın "Ata'nın huzurunda", "Spor" kategorisinde ise Evrim Aydın'ın "Taraftarın gözbebeği" fotoğrafını oyladı.

Şensoy, bu yıla özel eklenen " Deprem: Umut" kategorisinde Aytuğ Can Sencar'ın "Hayata tutunan", " Gazze: Kanıt" kategorisinde ise Ali Jadallah'ın "Hayat kalkanı" fotoğraflarına oy verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement