Geredeliler'den Başkan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Geredeliler'den Başkan'a Ziyaret

Geredeliler\'den Başkan\'a Ziyaret

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Geredeliler Derneği'nin yönetimini misafir etti

13.04.2012 10:52  Güncelleme: 09:10

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Geredeliler Derneği Başkanı Adem Eker ile yönetimini kabul etti. Başkan Karaosmanoğlu, Geredelilerin şehre sahip çıkan güzel hizmetler yaptıklarını söyledi.

DERNEK YÖNETİMİ KATILDI

Kocaeli Geredeliler Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Adem Eker ile dernek yöneticileri İsmail Çimen, Hasan Yel, Ahmet Çimen, Osman Sarı, Ali Coşar, Nurullah Murat ve Murat Yeşil, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Kısa süre önce yapılan genel kurulda dernek başkanlığına seçilen Eker ile yönetim kurulu üyeleri, kendilerini kabul etmesinden dolayı Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

KENTE KATKI SUNMAK

Eker ile yönetim kurulu üyeleri, Geredeliler Derneği olarak yaşadıkları kent olan Kocaeli'ne katkı sunmak amacıyla çalıştıklarını, kentteki en faal derneklerden biri olduklarını söyledi. Dernek başkanı Eker ile yöneticilere görevlerinde başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ''Bu görevler nöbet yeridir, hemşerileriniz ve yaşadığınız şehir için en güzel hizmetleri yapma yeridir. Geredeliler Derneği'nin şehre sahip çıkan ve güzel hizmetler yapan bir dernek olduğunu görüyoruz'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geredeliler'den Başkan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement