MHP, Karamahmutoğlu ve Yurt Atayün'ün Adaylık Başvurusunu Reddetti - Son Dakika
Güncel

MHP, Karamahmutoğlu ve Yurt Atayün'ün Adaylık Başvurusunu Reddetti

MHP, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu ile eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün milletvekili aday adaylığı başvurusunu reddetti.

24.03.2015 14:15  Güncelleme: 14:29

MHP'nin, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu ile eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt Atayün'ün milletvekili aday adaylığı başvurusunu reddettiği öğrenildi.

Milletvekilliği aday adaylığı başvurularını 12 -18 Mart tarihleri arasında alan MHP, Karamahmutoğlu ile Atayün'ün başvuru dosyalarını kendilerine iade etti.

"BİZE UYGUN DEĞİLLER"

Karamahmutoğlu ile Atayün'ün milletvekilli aday adaylığı için başvurularının, parti politikalarına ve partinin yürüttüğü siyasete uygun olmadığı için reddedildiği belirtildi.

MHP daha önce de emekli albay Erdal Sarızeybek'in milletvekili aday adaylığı başvurusunu kabul etmemiş ve eski Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı ve eski Kültür Bakanı Namık Kemal Zeybek'in başvurusunu ise iade etmişti.

BAŞKA İSİMLERİN DOSYALARI DA İADE EDİLECEK

MHP'nin milletvekili aday adayı başvurularını incelediği, başka isimlerin başvuru dosyalarının da iade edilebileceği belirtiliyor.

BAHÇELİ'YE KARŞI ÇIKMIŞTI

Alparslan Türkeş'in ölümünün ardından 1997'de yapılan kurultayda, bazı adayların ilk tur oylamanın ardından Devlet Bahçeli lehine adaylıktan çekilmesi üzerine, Azmi Karamahmutoğlu taraftarlarıyla kürsüyü işgal etmiş ve kongreyi tanımadıklarını açıklamıştı. Karamahmutoğlu ve beraberindekilerin, oy kabinlerini ve kürsüyü devirmesi üzerine Kurultayda kavga çıkmıştı.

MHP, Karamahmutoğlu ve Yurt Atayün\'ün Adaylık Başvurusunu Reddetti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel MHP, Karamahmutoğlu ve Yurt Atayün'ün Adaylık Başvurusunu Reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • akpli: Bu fasolarda kendisini nimeten saniyor irkcliklan bir yere varilmaz gelin akp ye doslar 7 26 Yanıtla
  • ceyda: Oh canima degsin oh iste oyum hdp 11 21 Yanıtla
  • BBPLİ: TÜRKİYE 2000 YIL DHA DEVAM ETSE MHP ASLA İKTİDARA GELEMEZ 4 25 Yanıtla
  • gerçek ülkücü: mhp batmıştır. gerçek ülkücüler mhp de artık yok. mhp şuan türklüğün önündeki en büyük engeldir 3 10 Yanıtla
  • AKSAÇLI: UMARIM KAYSERİ ADAYLARIDA ADAM GİBİ ARAŞTIRILIR. . . MİLLETİN VEKİLİ OLACAK ADAM , ŞAHSİYETLİ, KARAKTERLİ, KÜLTÜRLÜ VE VATANDAŞIN TAKDİRİNİ KAZANMIŞ TEMİZ AİLE ÇOCUĞU OLMALI. . . HAKSIZMIYIM. . . 13 0 Yanıtla
  • KurtAdam: Biz de Bahçeli'yi sildik. 3 9 Yanıtla
  • ceyda: Bahceli istifaya daved idim hihi 5 7 Yanıtla
  • HADİ BAŞKA KAPIYA...: MHP DE PARALELCİLERE YER YOK 7 3 Yanıtla
  • MHP LİYDİ: hani demokrasi 2 7 Yanıtla
  • AKP:KIZILCI HAMAM IL BASKANI: BU ADAM RÜSVECI BEN TANIYOM SÖZDE MILIYECI COCUKLARIDA RÜSVECI YANI AYLECE HIRSIZ BUNLAR PISLIKLER GÖRE HARAM YEMEZLER BAHCELI IYI BAK KIMLERLE CALISIYON SEN 0 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement