Genel Müdür Coşkun: 'O'nun İlkelerine Sahip Çıkmalıyız' - Son Dakika
Güncel

Genel Müdür Coşkun: 'O'nun İlkelerine Sahip Çıkmalıyız'

Genel Müdür Coşkun: \'O\'nun İlkelerine Sahip Çıkmalıyız\'

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79'uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

09.11.2017 17:54

Genel Müdür Coşkun, 10 Kasım gününün matem günü değil, Türk milletinin Ata'sını düşünerek O'nu örnek alacağı bir zaman olarak değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, "Türk Milleti olarak özgürlük ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlayışımızın 79'uncu yılında rahmet ve minnetle yad ediyorum. Sadece Türk Milleti için değil, dünya nezdinde örnek bir şahsiyet olan Ata'mız, "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" diyerek, bedenen aramızdan ayrılışıyla yas tutmamızı değil, bize bıraktığı bu büyük mirasa sahip çıkmamızı öğütlemiştir" dedi.

"CUMHURİYETİ'MİZE VE O'NUN İLKELERİNE VAR GÜCÜMÜZLE SAHİP ÇIKIYORUZ"

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin dünya çapında derin bir üzüntüyle karşılandığını sözlerine ekleyen Genel Müdür Coşkun, "Bizler, Cumhuriyet'imizin kurucusu Atatürk'ü, bu acı günde gurur ve şükranla anmalıyız. Ortaya koyduğu fikir ve eserler Ata'mızı ilelebet ölümsüz kılmıştır. Cumhuriyet'imize ve O'nun ilkelerine var gücümüzle sahip çıkmalı; açtığı yolda, gösterdiği hedefe yılmadan yürümeliyiz. Bu kutsal emaneti bizden sonra gelecek nesillere de aktarmalı, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ata'mızı bir kez daha şükranla anarak, bağımsızlık mücadelemizde canını feda eden şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genel Müdür Coşkun: 'O'nun İlkelerine Sahip Çıkmalıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement