Esenler Belediyesi Gençlik Meclisi'ne Yeni Başkan - Son Dakika
Güncel

Esenler Belediyesi Gençlik Meclisi'ne Yeni Başkan

Esenler Belediyesi Gençlik Meclisi\'ne Yeni Başkan

Esenler Belediyesi Gençlik Meclisi yeni başkanını seçti. Gençlik Meclisi'nin yeni Başkanı Burhan Şentürk oldu.

12.10.2013 14:39  Güncelleme: 17:46

Esenler Belediyesi tarafından gençlerin sesini duyurmak, önerilerini dinlemek ve sorunlarına çözüm geliştirmek amacıyla BasınYayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü koordinatörlüğünde kurulan Esenler Gençlik Meclisi'nin yeni Başkanı Burhan Şentürk oldu.

Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Ekim ayı toplantısına, Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Esenler Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kürşat Gülrenk, AK Parti Esenler Gençlik Kolları Başkanı Erdal Başak ve genç meclis üyeleri katıldı. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Gençlik Meclisi eski Başkanı Tarık Bostan, yaptığı teşekkür konuşmasından sonra görevi Burhan Şentürk'e bıraktı.

SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ

Yeni Başkan Burhan Şentürk de yaptığı teşekkür konuşmasında, gençlerle Esenler Belediyesi arasında köprü kurmak istediklerini belirterek, "2023 yılı hedeflerinde biz gençlere çok iş düşüyor. Hedeflerimize sağlam adımlarla ilerlerken, belediyemizin bize sağlamış olduğu imkânlardan da faydalanarak 2023 yılında söz sahibi yetişkinler olmalıyız. Bazen kültürel, bazen de bilimsel etkinliklerle bir arada olacağız. Yeni dönemimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

GELECEĞE YATIRIMDIR

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya da, Esenler Belediyesi olarak Gençlik Meclisi'ni çok önemsediklerini vurgulayarak, "Bir milletin gençliği yoksa o millet bitmiştir. Eğer gençliğinize yatırım yaparsanız geleceğinizi kurtarırsınız. Sizlerin de idealleriniz var, fikirleriniz var ve ben de bundan dolayı çok mutluyum. Dünyadaki mazlumlar adına, yoksullar adına sizin gibi gençlerin yetişmesinden dolayı çok mutluyum" dedi.

BELEDİYE MECLİSİ'NİN İZDÜŞÜMÜ

Siyaseti bir toplumu idare etme sanatı olarak tanımlayan Çetinkaya, "Sizler de bir nevi siyaset yapıyorsunuz. Bunun için öncelikle toplumun sosyolojisini, psikolojisini, toplumun kendisini bilmeniz gerekiyor. Gençlik Meclisi, Esenler Belediyesi Meclisi'nin izdüşümüdür. Umarım bu koltuklarda oturan gençler yarın, belediye meclis üyesi ya da milletvekili olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler Belediyesi Gençlik Meclisi'ne Yeni Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement