Gençlere Her Gün Kinetix - Son Dakika
Güncel

Gençlere Her Gün Kinetix

Gençlere Her Gün Kinetix

Gençlerin en sevdiği spor ayakkabı ve giyim markalarından biri olan Kinetix, gençler için desteklediği organizasyonlarla büyük ilgi çekmeye devam ediyor.

06.06.2016 15:06  Güncelleme: 15:10

İstanbul Erkek Lisesi'nde 16.'sı düzenlenen şölende, turnuvadan önce birçok eğlenceli aktivite gerçekleştirildi.

30 Mayıs- 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen şölende, yurt içi ve yurt dışından birçok okulun yer aldığı Kinetix Tek Pota Turnuvası, atölyeler, paintball, bubble football ve MC performanslarıyla gençler tüm yılın yorgunluğunu attı. Türkiye'nin ilk ve en büyük spor şöleninde, Kinetix Tek Pota Turnuvası kazananlar sürpriz hediyeler kazandı.

30 Mayıs- 2 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleşen 16. Uluslararası Spor Şöleni'nde Kinetix gençleri yine yalnız bırakmadı. İstanbul Erkek Lisesi öğrencileri tarafından organize edilen Uluslararası Spor Şöleni'ne Türkiye ve dünyanın seçkin okulları, turnuva, atölye, konferans ve eğlencelerle sezona veda etti.

Eğlencenin dorukta yaşandığı etkinlikte 16 takımın yarıştığı ve yaklaşık 700 katılımcıya ev sahipliği yapan Kinetix Tek Pota Turnuvası damgasını vurdu. 2 Haziran günü gerçekleşen Kinetix Tek Pota turnuvasında öğrenciler Kinetix'ten hediye çekleri kazandı. Jenga, Paintball, bubble football, rodeo, karaoke ve atölyelerin yanı sıra MC performanslarıyla öğrenciler tüm senenin yorgunluğunu geride bıraktı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gençlere Her Gün Kinetix - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement