Gençler Akranlarına Örnek Oldu - Son Dakika
Güncel

Gençler Akranlarına Örnek Oldu

Gençler Akranlarına Örnek Oldu

Ramazan ayı nedeniyle Şanlıurfa Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü üyelerinin katkılarıyla yardım paketleri hazırlandı.

14.07.2015 12:55

Şanlıurfa Gençlik Merkezi her yıl olduğu gibi bu yılda muhtaç aileleri sevindirmeye devam ediyor.

Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin maddi ve manevi açıdan muhtaç ailelere bağış ve yardımlarda bulunarak üyelerine toplumsal dayanışma ve yardımlaşma bilincini kazandırmayı hedeflediğini söyleyen merkezi müdürü İbrahim Halil Alp, "Huzurun, eşitliğin, paylaşmanın ve bereketin ayı Ramazanı en güzel şekilde yaşamaya çalıyoruz. Kardeşliğin kuvvet kazanmasına, Müslümanların birbirini hatırlamasına, yardımlaşmasına, aralarındaki sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan, manevi güzelliklerin doruklara çıktığı Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıp onlara ramazan paketi yardımı yaptık. Yapılan psikolojik istatistiklere göre, hediye vermek insanı hediye almaktan daha mutlu ediyor. Bu yardımları yaparken, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın iyilik ağacı projesi gibi, çalışanlarımızın dışında gönüllü gençlerimizi ve küçük üye çocuklarımızı da kattık. Burada ki amacımız gençlerimize yardımlaşma duygusunu tattırmak ve farkındalık oluşturmak. Her sene kendi imkânlarımızla yaptığımız bu etkinliğimizi sadece Ramazan ayında değil her zaman yapmalı, yardıma muhtaç ailelerimiz unutmamalıyız" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, "Veren el, alan elden üstündür" hadisinde belirtildiği gibi Gençlik Merkezimiz her zaman veren el olmuştur. Gençlik merkezimiz sadece Ramazan ayında değil her zaman bu tür yardımları yapmaktadır. Van depreminde, Filipin ve Soma felaketinde olduğu gibi her zaman mağdurların yanında olmuştur. Bu etkinliklerde bulunarak mağdur, afetzedeye yardım etmekle kalmıyor, gençlik merkezlerine gelen gençlere de sosyal yardımlaşma bilincini kazandırmış oluyorlar. Bu nedenle tüm gençlik merkezi çalışanlarını tebrik ediyor, teşekkür ediyorum." dedi. Bu tip sosyal faaliyet ve yardımların devam edeceğini, "Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez (Mevlana)" diyerek sözlerine devam eden Yıldız her yıl Ramazan ayında yaptığımız Ramazan yardımlarını yapmaya devam edip daha çok aileye ulaşmak hedefimiz. Bizde her zaman böyle güzel işler yapan personelimize destek olmaya devam edeceğiz, Emeği geçen, yardımda bulunan tüm üye öğrencilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gençler Akranlarına Örnek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement