"Genç Kalemler Hikaye Yarışması" - Son Dakika
Güncel

"Genç Kalemler Hikaye Yarışması"

"Genç Kalemler Hikaye Yarışması"

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenecek yarışmaya katılmak isteyenlerin, hikayelerini 22 Kasım Cuma gününe kadar teslim etmesi gerekiyor

19.11.2013 15:29

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenecek "Genç Kalemler Hikaye Yarışması" için başvurular, 22 Kasım Cuma günü sona erecek.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, yarışmaya katılmak isteyenlerin, hikayelerini, son başvuru tarihine kadar posta yoluyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerinde olacak şekilde göndermeleri gerekiyor.

Genç yeteneklerin keşfedileceği yarışma iki kategori halinde yapılacak. Birinci kategoride ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler ile 14-19 yaş arası gençler, ikinci kategoride ise 20-29 yaş arasındaki genç kalemler en iyi hikayenin sahibi olabilmek için mücadele edecek.

Kategorilerinde birinci olanlara dizüstü bilgisayar, ikincilere akıllı cep telefonu, üçüncülere ise tablet bilgisayar hediye edilecek.

Yarışmanın seçici kurulunda İskender Pala, Doğan Hızlan, Cemil Kavukçu, Beşir Ayvazoğlu, Sadık Yalsızuçanlar, Yakup Çelik ve Tacettin Şimşek gibi ünlü edebiyatçılar yer alacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Genç Kalemler Hikaye Yarışması' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement