Genç Çift Londra?da Dünyaevine Girdi - Son Dakika
Güncel

Genç Çift Londra?da Dünyaevine Girdi

Genç Çift Londra?da Dünyaevine Girdi

Dha DIŞ HABER- Genç çift Londra'da dünyaevine girdi Londra'da, Efes restoranlar zinciri ortaklarından 'Freeman' payesi sahibi işadamı İbrahim Uzun'un yeğeni iç mimar Fulya Uzun ve avukat Bektaş Özer rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

16.04.2015 14:50

Dha DIŞ HABER- Genç çift Londra'da dünyaevine girdi

Londra'da, Efes restoranlar zinciri ortaklarından 'Freeman' payesi sahibi işadamı İbrahim Uzun'un yeğeni iç mimar Fulya Uzun ve avukat Bektaş Özer rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. Mimar Fulya Uzun ile Özer ailesinin genç ferdi Bektaş Özer, bir ömür mutluğa 'Evet' diyerek, evliler kervanına katıldı.

Kuzey Londra'nın Edmonton bölgesinde Kervan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen düğüne çok sayıda davetli, genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. Düğün merasimine Londra'dan bürokrasi, siyaset, iş dünyasından tanıdık simalar katıldı.

5 TANE MECLİS ÜYESİ BİRARADA

Gecede, Belediye Meclis Üyeleri Suna Hurman, Haydar Ulus, eşi Adeline Zeynep Kepez, Güney Doğan ve Nesimi Erbil'in yanısıra İngiltere Alevi Federasyonu Başkanı İsrafil Erbil, İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi Başkanı Tugay Hurman'da, Uzun- Özer çiftinin düğün merasimine katılanlar arasında yer aldı.

BALAYI İÇİN KÜBA'YA GİDECEKLER

Sanatçıların söylediği eşsiz eserlerle devam eden gecede, konuklar bir yandan Grup Sinemilli ve 4 davul- zurna eşliğinde Uzun- Özer çiftinin mutluluğuna ortak olurken bir yandan da gönüllerince eğlendiler.

Gecede, gelinin babası Hacı Uzun, amcası İbrahim Uzun, eşi Elly Uzun, damadın anne ve babası Naciye- Musa Özer çifti evlatlarının mutluluğu için gece boyunca konuklarla tek tek ilgilendiler. Gece sonunda Uzun ailesi yaptıkları açıklamada, 'Düğünümüz umduğumuzdan çok daha iyi geçti. Düğünümüze çok yoğun bir ilgi vardı. Katılan herkese teşekkür ederiz' diye konuştular.

Fulya- Bektaş Özer çiftinin balayı için önümüzdeki hafta Küba'ya gideceği belirtildi.

Evli çift düğünden sonra Efes2'ye giderek sabaha kadar dans ettiler

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Çift Londra?da Dünyaevine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement