Geliştirilmiş Fonksiyonlarla Yeni Sihirli Kumanda - Son Dakika
Güncel

Geliştirilmiş Fonksiyonlarla Yeni Sihirli Kumanda

Geliştirilmiş Fonksiyonlarla Yeni Sihirli Kumanda

Tüketici Elektroniği Fuarı öncesi Cinema 3D Smart TV'leri içintasarlanan yeni Sihirli Kumandası'nı tanıttı.

28.12.2012 11:43

LG'nin geliştirilmiş fonksiyonlarıyla yeni sihirli kumandası, yepyeni LG Google TV ve LG Cinema 3D Smart TV'ler için geliştirilmiş oyunlarını CES Fuarı'nda ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Geliştirilmiş fonksiyonlarla yeni Sihirli Kumanda:

LG, Las Vegas'ta 8-11 Ocak 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2013) öncesi Cinema 3D Smart TV'leri içintasarlanan yeni Sihirli Kumandası'nı tanıttı. Yeniden tasarlanan kumanda,gelişmiş sesle kontrol fonksiyonuyla komutları daha kolay ve interaktif şekildealgılayabiliyor. Ürün, ayrıca hareketle kontrol, işaretleme ve hareket tuşu fonksiyonlarıile de benzersiz bir kumanda olma özelliği taşıyor.

LG Electronics Ev Elektroniği CEO'su HavisKwon, "LG, ev elektroniği konusunda yenilikçi çözümler üretiyor ve yeniSihirli Kumanda, LG Cinema 3D Smart TV kullanıcıları için anahtar bir kılavuz nitelliğitaşıyor" dedi. Havis Kwon sözlerine şöyle devam etti: "Sihirli Kumanda'nın seslekontrol ve hareketle kontrol özellikleri, ürünü rakipleri arasında öncükılıyor."

Yepyeni LGGoogle TV modelleri CES'te beğeniye sunulacak

LGElectronics, Las Vegas'ta düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES2013) zenginleştirilenGoogle TV ürün gamını ziyaretçilerin beğenisine sunacak. LG'nin yeni modelleriolan GA7900 ve GA6400, farklı tasarım ve ekran boyutlarıyla tüketicigereksinimlerini en iyi şekilde karşılayacak şekilde üretildi.

Google'ınen son platformu ve LG'nin yeniden tasarlanan Sihirli Kumanda Qwerty ürünü,Voice Search ve PrimeTime Quick Guideözelliklerinin etkisini artırmak için bir arada çalışıyor. Güncellenen SmartHome arayüzü kullanıcılara VoD içerikleri, YouTube ve diğer zengin içeriğesahip uygulamalara kolay erişim sunuyor. Bu özel model LG'nin Cinema Screentasarımı ile bir araya gelince şık bir görünüm ortaya çıkıyor.

LG ile ailecek oyun keyfi

LG Electronics, oyunmeraklılarının takip ettiği en popüler oyunlar olan Where's My Water, The Sims FreePlay, Air Penguin, Mini Motor Racing'in LG CINEMA 3D Smart TV'lere gelişini duyurdu. Şirket 8-11 Ocak 2013 tarihleriarasında Las Vegas'ta gerçekleştirilecek Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) oyunları TV'lerde sergileyecek.Akıllı telefon ve tabletlerde popüler olan oyunlar LG'nin hareketi algılayan Sihirli Kumandası ileoynanabiliyor.

"Geçtiğimiz Temmuz ayında Smart TV için duyurduğumuzilk 3D oyun tanıtımından bu yana oyun alanında hızla büyüyoruz" diyen LG EvEğlencesi Başkan ve CEO'su Havis Kwon, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ailelerdünyanın en popüler oyunlarını oturma odasında birlikte oynama şansı eldeediyor. Sihirli Kumanda, Dual Play ve akıllı telefon kontrol uygulaması, CINEMA3D Smart TV kullanıcılarına daha keyfili oyun deneyimi sunma konusundakikararlılığımızın birer göstergesi."

Konularla ilgili detaylı bülten ve görselleri ekte bilginize sunuyoruz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Geliştirilmiş Fonksiyonlarla Yeni Sihirli Kumanda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement