Gelibolu'da renkli şalvarlarla Şalvar Gecesi düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Gelibolu'da renkli şalvarlarla Şalvar Gecesi düzenlendi

Gelibolu\'da renkli şalvarlarla Şalvar Gecesi düzenlendi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Evreşe Belediye Başkanı ve AK Parti Gelibolu Belediye Başkan adayı Ali Kamil Soyuak tarafından organize edilen Şalvar Gecesi etkinliği, Balkan kültürünün bir parçası olan rengarenk şalvarlarla katılan kadınlar tarafından ilgi gördü. Soyuak, konuşmasında yeni bir belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını ve halkın desteğiyle Gelibolu için güler yüzlü bir belediye başkanı olacağını söyledi. Etkinlikte kadınlar, müzik eşliğinde eğlendi.

10.03.2024 12:18  Güncelleme: 12:20

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde düzenlenen "Şalvar Gecesi" etkinliği ilgi gördü.

Gelibolu'da yaşayan kadınlar, Evreşe Belediye Başkanı ve AK Parti Gelibolu Belediye Başkan adayı Ali Kamil Soyuak, Gelibolu Kapalı Spor Salonu'nda organize ettiği geceye, Balkan kültürünün bir parçası olan rengarenk şalvarlarla katıldı.

Soyuak, yaptığı konuşmada, 31 Mart gecesi yeni bir güne, yeni bir belediyeciliğe adım atacaklarını söyledi.

Kalabalıklara seslenmenin güzel olduğunu dile getiren Soyuak, "Ama bu kalabalıklar aynı zamanda insana sorumluluk da verir. Bu kalabalıklar der ki, 'Seninle birlikteyiz, senin arkandayız. Ama sen de bizler için, Gelibolu için çalışacaksın.' der. 'Sizler için ne yapabilirim' diyen ve hep güler yüzlü bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. Sizlerden biri olacağıma, bir akşam kapınızı çalıp, sizlerle aynı sofrada yemek yiyeceğime söz veriyorum. Bu kalabalıklarla birlikte olmanın gururunu bize yaşattığınız için size çok teşekkür ediyorum." dedi.

Etkinliğe katılan kadınlar, Soyuak'ın konuşmasının ardından müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gelibolu'da renkli şalvarlarla Şalvar Gecesi düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement