Gel-Der Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Gel-Der Genel Kurulu Yapıldı

Gel-Der Genel Kurulu Yapıldı

Pamirol: ''zor anlarda zorlanmadan karar verme becerisini kazanamayız.''

27.12.2011 15:23

KİŞİSEL GELİŞİM VE KALİTE DERNEĞİ (GEL-DER) İLK GENEL KURUL'DA BAŞKANLIĞA SEVİL PAMİROL'U GETİRDİ

"Sağlıklı toplumlar, sağlıklı düşünen insanlardan oluşur" ilkesinden yola çıkarak geçen ay kurulan Kişisel Gelişim ve Kalite Derneği (Gel - Der) ilk genel kurulunu yaptı. Dernek başkanlığına oy çokluğu ile Sevil Pamirol seçildi.

Okan Dursun, Zafer Polat Koyuncu, Dilek Aker, Ceyda Derin, Mehmet Bahçeci ve Fatma Yenici'nin yönetim kurulu üyeliklerine getirildiği Gel-Der genel kurulunda derneğin 2012 yılında gerçekleştirmeyi planladığı projeler ele alındı.

Genel Kurul'da konuşan Gel-Der Başkanı Sevil Pamirol, Bursa'nın Türkiye'nin aynası olduğunu belirterek, etnik ve kültürel zenginliği güçlü olan Bursa'nın bünyesinde tarım, sanayi, ticaret, tarih ve turizmi barındırdığını söyledi.

Bu değerlerin en önemli sebebinin Bursa'da yaşayan ve Türkiye'ye hatta dünyaya örnek olmuş insanlar olduğunu kaydeden Pamirol, şunları söyledi:

"İşinde ve mesleğinde başarılı olmuş insanlar gelecek nesillere ve gençlerimize örnek olacaklardır. Kişisel Gelişim ve Kalite Derneği olarak üyelerimiz ve destekçilerimizle insanın düşünce kalitesi üzerine yapacağımız projelerimizle doğum öncesi, yeni doğan, ilk ve orta çocukluk dönemi, ergenlik dönemi, gençlik yetişkinlik dönemi, orta yetişkinlik dönemi, genç ileri yetişkinlik dönemleri olmak üzere insan gelişimine 8 evrede katkı vereceğiz. Hedefsiz büyük şeyler yapılmaz. Başarmanın sırrı inanmak, vazgeçmemek, mücadele etmek ve çok çalışmaktır. Bireysel, kurumsal ve sosyal projeler olmak üzere 3 ana başlıkta çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz."

Yeni yılın, yeni umutlar, yeni başlangıçlar ve yeni heyecanlar demek olduğunu kaydeden Pamirol, "Yokluktan ve yoksulluktan uzak, daha çok sevmek, sevilmek, yeni yılda hayata tutunabilmek, keşke dememek için dünyanın en güzel ülkesi Türkiye'nin ve bu güzel coğrafyada yaşayan bütün insanların yeni yılını kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gel-Der Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement