Geç Gelen Gole Kalbi Dayanmadı - Son Dakika
Güncel

Geç Gelen Gole Kalbi Dayanmadı

Geç Gelen Gole Kalbi Dayanmadı

Tuttuğu takımın maçını evinde izleyen Hikmet Kaya'nın kalbi geç gelen gole dayanamadı.

24.01.2012 19:29  Güncelleme: 08:32

Elazığ'da geçen hafta oynanan Elazığspor- Kartalspor karşılaşmasını evinde izlerken kalp krizi geçiren fanatik taraftar Hikmet Kaya'ya tedavi gördüğü hastanede stent takıldı.

Kaya, tedavi gördüğü Medikal Park Hastanesi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, havanın soğuk olması nedeniyle Elazığspor-Kartalspor karşılaşmasını hafta sonu evinde televizyondan izlediğini belirtti.

Maçta bir türlü gol olmadığını, maçın uzatma dakikalarında Murat Kayalı'nın attığı gol sonrası hiçbir şey hatırlamadığını anlatan Kaya, "Murat Kayalı golü atınca ben kalp krizi geçirdim. Gözümü Medical Park Hastanesi'nde açtım. Kendimi iyi hissediyorum" dedi.

Kaya, uzatma dakikalarında takımı galibiyete taşıyan golü atan Kayalı'nın kendisini hastanede ziyaret etmesi durumunda onu gözlerinden öpeceğini söyledi.

Kaya'ya ilk müdahaleyi yapan Dr. Kerim Koray Kebir ise kendisinin de fanatik bir Elazığsporlu olduğunu, hastanede görevde olduğu için maçı izleme şansının bulunmadığını ancak gelen galibiyete çok sevindiğini belirtti.

Elazığspor'un golünden 10 dakika sonra Kaya'nın hastaneye getirildiğini, Kaya'nın çeşitli şikayetlerinin bulunduğunu ifade eden Kebir, çekilen kalp grafiğinde Kaya'nın kriz geçirdiğinin anlaşıldığını, daha sonra hastanın anjiyoya alınıp kalbine stent takıldığını söyledi.

Kebir, "Ben açıkçası çok mutluyum. O gün çifte mutluluk yaşadık. Hem takımımız yendi, hem de gerçekten gönül vermiş bir taraftarın hayatta kalmasını sağladık. Buradan futbolcu arkadaşlara da söylüyorum bu vakayı unutmasınlar. Onları ne kadar kalpten destekleyen bir seyirci topluluğu var onu da görsünler" dedi.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Geç Gelen Gole Kalbi Dayanmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement