Gebze Eğitimle Kalkınacak - Son Dakika
Güncel

Gebze Eğitimle Kalkınacak

Gebze Eğitimle Kalkınacak

Gebze Halk Eğitim Merkezi'nin Yıl Sonu Sergi Açılışı Ve Sertifika Halk Eğitim Merkezi Binasında Yapıldı.

17.06.2010 16:01  Güncelleme: 16:03

Gebze Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergi açılışı ve sertifika halk eğitim merkezi binasında yapıldı. Törende konuşan Gebze Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Çapuk, son üç yılda 3114 kurs açtıklarını belirterek, "bu süre içinde 60.600 vatandaşımıza eğitim verdik. Gebze Halk Eğitim Merkezi bu alanda Türkiye genelinde ilk sıralarda yer alıyor" dedi.

İKİ YILDA 2347 KİŞİ OKUR YAZAR OLDU

Gebze İlçe Kaymakamı Salih Karabulut, "Ana Kız Okuldayız" okuma yazma kampanyası çerçevesinde iki yılda 2347 vatandaşın okur yazar olmasının büyük bir başarı olduğunu kaydederek, üç yılda 60 bin vatandaşı çeşitli kurslarla eğitimden geçiren başta halk eğitim merkezi olmak üzere, meslek, sanat ve hobi kursları veren GESMEK ve KOMEK'i de çalışmalarından dolayı kutladı.

KÖŞKER: GEBZE EĞİTİMDE BÜYÜK AŞAMA KAYDETTİ

Gebze Halk Eğitim Merkezi'nin yıl sonu sergi açılışı ve sertifika töreninde konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Türkiye'de eğitim ve kültürde kalkınma olmadan diğer alanlarda köklü ve sürdürülebilir bir gelişme kaydedilemeyeceğini belirterek, "Gebze'nin kalkınması ve çağdaş yaşanılabilir bir şehir haline gelmesi ancak eğitimde gerçekleştireceğimiz atılımlarla mümkün olacaktır.

Gebze eğitimde son yıllarda büyük aşama kaydetti. GESMEK, KOMEK ve Halk Eğitim Merkezi yetişkin eğitimleriyle ilçemizdeki eğitim düzeyinin gelişmesine büyük katkı sağlıyor" dedi.

Başkan Köşker, bundan sonraki amaçlarının GESMEK, KOMEK ve Halk Eğitim Merkezi'ni bitiren kursiyerlerin ürünlerini satabilecekleri bir satış merkezi açmak olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze Eğitimle Kalkınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement