Gebze'de'nin Yeni Gözdesi: Nehir - Son Dakika
Güncel

Gebze'de'nin Yeni Gözdesi: Nehir

Gebze\'de\'nin Yeni Gözdesi: Nehir

Kültür ve Turizm Bakanlığı izni ile 1.Sınıf Nehir Restaurant hizmete girdi.

03.09.2013 11:39

Kültür ve Turizm Bakanlığı 1.Sınıf İşletme Belgeli

Nehir, 400 metrekare kapalı alan ve 2 kattan oluşan iki ayrı salonunda 150 kişiye hizmet verebilen son derece dizayn edilen ilçede açılan büyük bir işletme özelliği taşıyor.

İşletmeciliğini Sadettin İçöz, Ümit Çevik ve Bekir Erdoğan'ın yaptığı Tatlıkuyu Mahallesi Körfez Caddesi No: 42/A Adresinde açılan ve bünyesinde 16. kişi ile hizmet veren Nehir Restaurant, kendini dinleyen ve huzurlu bir ortamda bulunmanın keyfini hissedenlerin tek adresi, kentin ihtiyacına cevap verebilecek kapasitede son derece modern ve temiz bir işletme.

İşin ustaları ile hizmet verecek

Kültür ve Turizm Bakanlığı Belgeli Nehir Rerstaurantta işin ehli soğuk ve sıcak yemek ustalarının hazırladığı bin bir çeşit yemek, ızgara, su ürünü çeşitleri ve mezeleri, damak tadında ikramları ile adını kısa sürede ilçenin tek adresi yapma yolunda.

24 Saat Açık

Huzurlu bir ortamda bulunmanın tek adresi olan Gebzelilerin ihtiyacına cevap verebilecek konumda her türlü imkanları değerlendirerek 24 saat açık olan Nehir Restaurantta keyifli saatler geçirmek ve zamanı değerlendirmek mümkün.

Derbi Maçlar Dev Ekranda

Dev ekranlarla donatılmış Nehir Restaurantta Diğitürk ve DSmart yayınları ile Derbi Maçlar ve Milli Maç Spor müsabakalarını izlemek isteyenlere açık salonu ile ayrıcalıklara imza atmaya hazır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze'de'nin Yeni Gözdesi: Nehir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement