Gebze?de Chloe Ortaç Ece Gürsel Rüzgarı Esti - Son Dakika
Güncel

Gebze?de Chloe Ortaç Ece Gürsel Rüzgarı Esti

Gebze?de Chloe Ortaç Ece Gürsel Rüzgarı Esti

Gebze'de faaliyet gösteren ve birçok firmanın yeraldığı Gebze Center'da düzenlenen defilede, birçok markanın tanıtıldığı defilede Ece Gürsel, sanatçı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Ortaç ve Ayşenur Balcı gibi birçok ismin bulunduğu ünlü manken podyuma çıktı.

04.05.2015 16:10

Gebze'de faaliyet gösteren ve birçok firmanın yeraldığı Gebze Center'da düzenlenen defilede, birçok markanın tanıtıldığı defilede Ece Gürsel, sanatçı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Ortaç ve Ayşenur Balcı gibi birçok ismin bulunduğu ünlü manken podyuma çıktı. Büyük ilgi gören defileyi 2 bine yakın kişi izledi.

Gebze Center AVM'de dün akşam gerçekleştirilen defileyi duyanlar buraya akın ederken, Ece Gürsel, Chloe Ortaç ve Ayşenur Balcı gibi ünlü AVM'de yer alan mağazaların bahar koleksiyonlarını tanıttı. Defileye ünlü radyocu Yasemin Şefik de DJ performansıyla renk kattı.

Defilede en büyük ilgiyi Ece Gürsel ve ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Ortaç ve Ayşenur Balcı görürken, sesine de güvenen Ece Gürsel ayrıca " Aptal Olma?" apdı parçasını da burada hayranları için söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze?de Chloe Ortaç Ece Gürsel Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement