Gaziosmanpaşa'da Sünnet Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa'da Sünnet Kampanyası

Gaziosmanpaşa\'da Sünnet Kampanyası

Gaziosmanpaşa Belediyesi Küçükköy Özel Bilge Hastanesi ile ortaklaşa bir sünnet kampanyası başlattı.

25.05.2012 15:25

Gaziosmanpaşa Belediyesi Küçükköy Özel Bilge Hastanesi ile ortaklaşa bir sünnet kampanyası başlattı. Bir ay sürecek kampanyada kayıtlar için son tarihin 25 Haziran olduğu belirtildi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol sünnet olan çocukların artık gelişerek daha çabuk büyüyeceklerine dikkat çekerek, "En büyük arzum bu çocuklarımızın yaşamları boyunca sağlıklı, mutlu ve başarılı olmalarıdır" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin Küçükköy Özel Bilge Hastanesi ile ortaklaşa başlattığı sünnet kampanyası Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'un da katıldığı bir törenle başladı. Özellikle yoksul ailelerin çocuklarını sünnet ettirmeye yönelik kampanya için Gaziosmanpaşa Belediyesi, erkekliğe ilk adımlarını atan çoçuklara sünnet kıyafetleri ve çeşitli hediyeler vererek destek oldu.

Kampanyanın başlaması nedeniyle düzenlenen açılış toplantısında konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol sünnet olan çoçukların artık gelişerek daha çabuk büyüyeceklerine dikkat çekerek, "Sünnet olan çocuklarımızın yaşamları boyunca sağlıklı, mutlu ve başarılı olmalarını diliyorum" dedi. Dr. Erhan Erol daha sonra sünnet olan çocukları ziyaret derek, onlara günün anısına çeşitli hediyeler vererek sevindirdi. Özel Bilge Hastanesi yetkilileri, kampanyanın bir ay süreceğini, son katılım tarihinin ise Haziran ayının 25'i olduğunu belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa'da Sünnet Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement