Gaziosmanpaşa'da Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa'da Ramazan Coşkusu

Gaziosmanpaşa\'da Ramazan Coşkusu

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin "Gönül Sofraları" adını verdiği sokak iftarları vatandaşların geniş katılımıyla geçiyor.

29.07.2012 11:48

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin "Gönül Sofraları" adını verdiği sokak iftarları vatandaşların geniş katılımıyla geçiyor. Gönül Sofraları Açık Hava İftarı Bağlarbaşı Mahallesi, Adsız Nefer Caddesi'nde gerçekleşti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin Ramazan Ayı boyunca düzenlediği iftardan sahura kadar süren etkinlikler büyük bir gönül huzuru ve kardeşlik içinde yaşanıyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol ve yardımcılarının da hazır bulunduğu sokak iftarı Bağlarbaşı Mahallesi'nde gerçekleşti. Belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirirken, iftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi de ilgiyle izlendi. Ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar.

İftar öncesi vatandaşlara seslenen, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bu güne kadar sokak iftarlarına yaklaşık 15 bin kişinin üstünde bir kitlenin katıldığına dikkat çekerek, "Açık Hava İftarlarımızda birlik ve beraberliğin en canlı örnekleri sergilenmeye devam ediyor. Bu kutsal ayda dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyelim. Dayanışma ve paylaşma İslam dininin en önemli değerlerindendir" dedi.

Gaziosmanpaşa'da Gönül Sofraları Ramazan ayı boyunca vatandaşları buluşturmaya devam edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa'da Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement