Gaziosmanpaşa'da "Benim Yaşlım" Projesi Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşa'da "Benim Yaşlım" Projesi Etkinlikleri

Gaziosmanpaşa\'da "Benim Yaşlım" Projesi Etkinlikleri

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin genç nüfusla yaşlı nüfusu kaynaştırmak amacıyla düzenlediği "Benim Yaşlım" projesi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

20.02.2013 21:46

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin genç nüfusla yaşlı nüfusu kaynaştırmak amacıyla düzenlediği "Benim Yaşlım" projesi etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin genç nüfusla yaşlı nüfusu kaynaştırmayı ve yaşlı vatandaşları yeniden hayatın içine sokacak "Benim Yaşlım" projesi etkinliği, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'un katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik kapsamında öğle yemeğinde Başkan Erol ile bir araya gelen ve bol bol sohbet eden yaşlı vatandaşlar, organizasyon ile ilgili memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yaşları 65 ile 83 arasında değişen vatandaşlarla bir araya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, projenin hayata geçmesiyle birlikte sık sık gençlerle bir araya gelen yaşlı vatandaşlarımızın çeşitli etkinliklere artık kendi istekleriyle katılmak istemelerinin çok önemli bir gelişme olduğunu söyledi. Erol, "Sizler bizim için çok önemlisiniz, sizlerin mutluluğu için elimizden ne geliyorsa yapacağımızın sözünü veriyorum" dedi.

"Benim Yaşlım Projesi" kapsamında Aralık ayı içerisinde ilk tiyatronun keyfini doyasıya yaşayan, sonrasında gittikleri sinemada eğlenceli ve keyifli dakikalar geçiren yaşlı vatandaşlar yemek sonrasında ise psikologları eşliğinde gittikleri, yönetmenliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı "Hükümet Kadın" adlı filmi seyrettiler. Sosyal yaşamdan çeşitli nedenlerle uzak kalmış 65 yaş ile 83 yaş arasında değişen yaşlı vatandaşlarımız öğle yemeğiyle başlayan ve sinema ile sona eren etkinlik boyunca eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirdiler. Temel amacı yaşlılara değişmeye başlayan toplum yapısında ihtiyaçları olan psiko sosyal ve duygusal desteği vermek olan projenin özel amaçları arasında ise genç nüfusla yaşlı nüfusu kaynaştırma, birbirlerini anlamalarına ve tanımalarına fırsat verme, birbirlerinin ihtiyaçları ile ilgili farkındalık kazandırma, birlikte vakit geçirme becerilerini geliştirme yer alıyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşa'da 'Benim Yaşlım' Projesi Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement