Gaziantep'te Seminer Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Seminer Yoğun İlgi Gördü

Gaziantep\'te Seminer Yoğun İlgi Gördü

İş Hukuku, Sosyal Güvenlik, İş Sağlığı ve Güvenliği konulu seminer yoğun ilgi gördü.

02.12.2013 12:23

Özbay: Özbay İş Hukuku,Sosyal Güvenlik, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında önemli aşamalar kaydedildi

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen ve sunumunu Emekli SGK başmüfettişi Resul Kurt'un yaptığı İş Hukuku,Sosyal Güvenlik,İş Sağlığı ve Güvenliği konulu seminer yoğun ilgi gördü.

İş dünyasının ve mevzuatı takip eden muhasebeci ve mali müşavirlerin yanı sıra çok sayıda izleyicinin katıldığı seminere Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay'ın yanı sıra Veri Dairesi başkanlığı,yetkilileri,SGK İl Müdür yardımcısı Cuma Budak,İŞ Kur İl Müdürü Sıraç Ekin,Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı müşaviri Cafer Yılmaz ve çok sayıda mali müşavir katıldı.

Gaziantep Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özbay İş Hukuku,Sosyal Güvenlik,İş Sağlığı ve Güvenliği konularında önemli aşamalar kaydedildiğini ifade ederek muhasebe mali müşavirlerin uygulamalarda sorunların giderilmesi yönünde vergi dairesi Başkanlığına teşekkür etti.

Daha sonra sunumunu Emekli SGK başmüfettişi Resul Kurt'un yaptığı İş Hukuku,Sosyal Güvenlik,İş Sağlığı ve Güvenliği konulu seminere geçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Seminer Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement