Gaziantep'te Kaybolan Zihinsel Engelli Hasan Emir Bulundu - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Kaybolan Zihinsel Engelli Hasan Emir Bulundu

Gaziantep\'te Kaybolan Zihinsel Engelli Hasan Emir Bulundu

Gaziantep'te zihinsel engelli Hasan Emir 3 ay önce evden çıkarak kayıplara karıştı.

18.06.2014 16:09

Gaziantep'te zihinsel engelli Hasan Emir 3 ay önce evden çıkarak kayıplara karıştı. Hasan Emir'in kaybolmasıyla şahsı aramaya başlayan ailesinin çabası sonuç verdi.

Gaziantep'te 3 ay önce evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan zihinsel engelli Hasan Emir Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bulundu. Vatandaşlar haberlerde Hasan Emir'in kaybolduğunu öğrendiklerinde polise haber vererek kendisini gördüklerini bildirdi. Polis de şahsı bularak ailesine haber verdi. Ailesi İslahiye'ye giderek Hasan Emir'e kavuşurken, abisine kavuştuğu için gözyaşlarına hakim olamayan Zeki Emir, duygulu anlar yaşadı.

Abisi bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirten Zeki Emir, "Şu an duygularımı dile getirmekten çok zorlanıyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Abim üç aydır kayıptı. Devamlı kayboluyordu ancak kaybolduğunda bize haber geliyordu şurada deniliyordu gidip alıp geliyorduk. Ama bu son olayda üç aydır hiç izine rastlamadık, aklımıza kötü şeyler geldi. Bize gelen telefon sonrası işte abiniz bulundu denmesinin sonucunda evdeki çığlık ve mutluluk görülmeye değerdi" dedi.

Hasan Emir'i evinde misafir eden Elbistan Höyüğü Köyü Muhtarı Ahmet Eroğlu ise, "Hasan Emir'i yaklaşık 3 aydır tanıyorum. Yanımıza geldiğinde sahipsiz olduğunu belirtti. Biz de kendisine sahip çıktık. Ancak neyin nesi, nereden geldi tam olarak bilmediğimizden kendisini araştırdık. Kendisinin bize verdiği isimlere göre ilçe nüfus müdürlüğüne gittim ancak bir sonuç alamadık. Biz ne yersek o da onu yiyordu. Kendi çocuğumuz gibi bakıyoruz. Herkes kendisini çok sevdi zararsız bir arkadaştı" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Kaybolan Zihinsel Engelli Hasan Emir Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement