Gaziantep Gazeteci Kocaman, Yargılandığı Davadan Beraat Etti - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Gazeteci Kocaman, Yargılandığı Davadan Beraat Etti

Gaziantep Gazeteci Kocaman, Yargılandığı Davadan Beraat Etti

Gazeteci Kocaman, yargılandığı davadan beraat ettiHakkında çeşitli suçlardan dolayı 10 yıl hapis cezası bulunan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Abdullah Sabri Kocaman, 27 Nisan'da yargılandığı davalardan beraat etti.

05.05.2016 13:21

Gazeteci Kocaman, yargılandığı davadan beraat etti

Hakkında çeşitli suçlardan dolayı 10 yıl hapis cezası bulunan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Abdullah Sabri Kocaman, 27 Nisan'da yargılandığı davalardan beraat etti. Beraat kararını duyuran Kocaman, kendisine paralel yapı tarafından kumpas kurulduğu iddiasını da yineledi.

Bir otelde basın toplantısı düzenleyen Abdullah Sabri Kocaman; çeşitli suçlardan dolayı 2012 yılında gözaltına alındığını ve yargılandığı davada 10 yıl hapse çarptırıldığını söyledi. 4 yıl süren hukuk mücadelesi sonunda beraat ettiğini belirten Kocaman, kendisine paralel yapı tarafından kumpas kurulduğunu kaydetti. Aldığı beraat kararının ardından paralel yapı ile mücadelesini sürdüreceğini ve karşı davalar açacağını anlatan Kocaman, şöyle konuştu:

"33 Yıl Gaziantep'te gazetecilik mesleğini yaptım. 15 yıl Gaziantep Gazeteciler Cemiyet Başkanlığı yaptım. 2012 yılında düğmeye basıldı ve bana çeşitli suçlamalar yöneltildi. Korsan bir süreçten geçirilerek hazırlanan fezleke, iddianame ve kararlarla şahsıma 10 yıl hapis cezası verildi. Hukuk mücadelesinde yüce yargı 27 Nisan tarihinde şahsıma verilen bu cezayı bozdu."

Karşı dava açarak hakkını arayacağını anlatan Kocaman, paralel yapı ile mücadelesini sonuna kadar sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Gazeteci Kocaman, Yargılandığı Davadan Beraat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement