Gazi Mustafa Bayram, trafik kazasında hayatını kaybetti - Son Dakika
Güncel

Gazi Mustafa Bayram, trafik kazasında hayatını kaybetti

Gazi Mustafa Bayram, trafik kazasında hayatını kaybetti

Bornova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden gazi Mustafa Bayram'ın, daha önce PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda ağır yaralandığı ve hayata tutunduğu ortaya çıktı. Kazada sürücü Mustafa Bayram hayatını kaybederken, diğer yolcular ise yaralandı. Bayram'ın cenazesi memleketi Turgutlu'da defnedilecek.

30.07.2023 14:44  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'in Bornova ilçesinde, meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren gazi Mustafa Bayram'ın (32), 27 Temmuz 2012'de Diyarbakır'da PKK'lı teröristler tarafından kara yolundaki menfezin altına döşenen uzaktan kumandalı mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatıldığı olayda ağır yaralandığı ve sonrasında yaşama tutunduğu öğrenildi.

Kaza, saat 00.45 sıralarında İzmir Çevreyolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, 35 AD 0634 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Bayram, otoyolda seyir halindeyken rahatsızlandı. Evli, iki çocuk babası olan ve Turgutlu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışanı Bayram, otomobili orta şeritte durdurdu. Yolcu konumundaki arkadaşları Ferhat E., Onur H. ile Fatih D. ise Bayram'a yardım etmek için otomobilden indi. Bu sırada, G.K. idaresindeki 35 KF 6322 plakalı kamyonet, duran otomobile arkadan çarptı. Kazada, sürücü Mustafa Bayram otomobilde sıkışırken, Ferhat E. ve Onur H., çarpmanın şiddetiyle yola savruldu. Fatih D. ise kazayı yara almadan atlattı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan Bayram, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Sağlık ekipleri yaptığı ilk kontrollerde Bayram'ın hayatını kaybettiğini belirledi. İlk müdahalesi yapılan Ferhat E. ve Onur H., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Bayram'ın cenazesi savcının incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan inceleme sürerken, ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen G.K.'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.TURGUTLU'DA DEFNEDİLECEKKazada hayatını kaybeden gazi Bayram'ın, teröristlerin saldırısında ağır yaralanıp, hayata tutunduğu ortaya çıktı. 27 Temmuz 2012'de Diyarbakır'ın Lice ilçesinde PKK'lı teröristler, kara yolunda menfez altına döşedikleri uzaktan kumandalı mayını askeri aracın geçişi sırasında patlattı. Patlamada Astsubay Selman Aksu ile Er Kadir Kayıkçı şehit oldu. Askeri araçtakilerden Er Mustafa Bayram ile yoldan minibüsüyle geçen Mizgin Tursun yaralandı. Vücudunun birçok yerinde kırık meydana gelen ve ağır yaralanan Bayram, hastanede tedavi altına alındı. Bayram'ın tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi. Otopsinin ardından Bayram'ın cenazesi memleketi Turgutlu'da toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazi Mustafa Bayram, trafik kazasında hayatını kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement