Gasp Zanlısından Annesi de Şikayetçi Oldu - Son Dakika
Güncel

Gasp Zanlısından Annesi de Şikayetçi Oldu

Gasp Zanlısından Annesi de Şikayetçi Oldu

Adana'da tehdit ettiği 3 kişiden birini yaralayan Erdal Ö.'nün parasız kaldığı bir gün annesini darp edip 380 lirasını gasp ettiği ortaya çıktı.

13.09.2013 14:29  Güncelleme: 09:36

Adana'da yolda yürüyen 33 yaşındaki Fatma Çakar'a arkadan yaklaşıp, gözlerini kapatarak kulağındaki altın küpelerini ve yüzüğünü gasp eden, boğuşma sırasında da genç kadının sol yüzük parmağını kıran 28 yaşındaki Erdal Ö. ile aynı yaştaki arkadaşı Ersin B.yakalanıp, tutuklandı.

Şüpheli, Erdal Ö.'ın annesinin de karakola gidip, oğlunun kendisini dövdüğünü ve 300 lira parasını gasp ettiğini öne sürüp, şikayetçi olduğu öğrenildi.Merkez Yüreğir İlçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde 2 Eylül günü sağlık ocağından çıkıp, evine yürüyen Fatma Çakır'ın arkasından yaklaşan iki saldırgandan biri genç kadının gözlerini kapatmış, diğeri de altın küpelerini zorla almıştı. Gaspçılara direnen Fatma Çakır'ın olay sırasında sağ elinin yüzük parmağı da kırılmıştı.

Fatma Çakır'ın şikayeti üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yağma Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının verdiği eşkal bilgilerinden olayın Erdal Ö. ve Ersin B. tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.Uyuşturucu madde kullanmak suçundan bir yıl hapis cezasıyla aranan ve aynı suçtan çok sayıda da kaydı bulunan Erdal Ö. ile Ersin B.'nın peşine düşen ekipler, şüphelilerin Güzelevler Mahallesi'ndeki Mobilyacılar Sitesi'nde bir atölyede saklandığını saptadı. Buraya baskın düzenleyen ekipler, Erdal Ö. ile Ersin B.'yı yakaladı. Gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin, 3 ayrı gasp ve bıçakla yaralama olayının da faili olduğu ortaya çıktı.

İfadeleri alınan zanlılar, uyuşturucu bağımlısı olduklarını ve madde bulabilmek için gasp yaptıklarını söyleyerek suçlamayı kabul etti. Zanlıların polisteki sorgusu sürerken, Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Erdal Ö.'ın annesi, oğlundan şikayetçi oldu. Oğlunun kendisini dövüp, tehdit ederek 300 lira parasını gasp ettiğini ileri süren annenin, "Hayatı bize zehir etti. Cezası ne ise çeksin!" dediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gasp Zanlısından Annesi de Şikayetçi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement