Garsonluk Yapan Miss Turkey Güzeli Senem Kuyucuoğlu Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Garsonluk Yapan Miss Turkey Güzeli Senem Kuyucuoğlu Kimdir?

Garsonluk Yapan Miss Turkey Güzeli Senem Kuyucuoğlu Kimdir?

2009'da Miss Turkey 2. güzeli seçilen ve şu sıralar Nişantaşı'nda bir kafede garson olarak çalışan eski güzel Senem Kuyucuoğlu kimdir?

30.07.2018 10:37

TÜRKİYE'NİN EN SEKSİ 3. KADINI

Nişantaşı'nda garsonluk yapmaya başlayan ve bundan gocunmadığını belirten 2009 Miss Turkey 2.güzeli , 22 Eylül 1990'da İzmir'de doğdu. Birçok uluslararası yarışmada Türkiye'yi temsil eden Kuyucuoğlu, 2009 yılında Boxer dergisinin okur oylarıyla belirlediği Türkiye'nin en seksi 50 kadını arasında 3. Sırada yer aldı.

Garsonluk Yapan Miss Turkey Güzeli <a class='keyword-sd' href='/senem-kuyucuoglu/' title='Senem Kuyucuoğlu'>Senem Kuyucuoğlu</a> Kimdir?

MODELLİĞE 14 YAŞINDA BAŞLADI

14 yaşında modelliğe başlayan Senem Kuyucuoğlu, 2006 yılında Deniz Akkaya ile Top Model Türkiye yarışma programına katıldı ve ikinci oldu. 2007'de Best Model Of Turkey yarışmasında ''Türkiye'nin En İyi Modeli'' seçildi. Yine 2007'de Best Model Of World yarışmasına katıldı ve ''Dünya'nın En İyi 2. Modeli'' seçildi. Elde ettiği başarıların ardından modelliğe devam eden Kuyucuoğlu, 2009'un Mart ayında Fashion One TV'nin ekran yüzü oldu.

Garsonluk Yapan Miss Turkey Güzeli Senem Kuyucuoğlu Kimdir?

''EKMEK PARAMI KAZANIYORUM''

Selen Kuyucuoğlu, 2009'da katıldığı Miss Turkey'de aldığı derece sayesinde 2009 yılında Bahamalar'daki Kainat Güzelliği yarışmasına katılma şansı yakaladı ancak dereceye giremedi. Eski model, şu sıralar Nişantaşı'nda bir kafede garsonluk yapıyor ve bu durumdan gocunmadığını, ekmek parasını kazandığını ifade etti.

Garsonluk Yapan Miss Turkey Güzeli Senem Kuyucuoğlu Kimdir?

Son Dakika Güncel Garsonluk Yapan Miss Turkey Güzeli Senem Kuyucuoğlu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement