Garanti Bankası, Cdp Türkiye 2016 Su Liderleri Arasında Yer Aldı - Son Dakika
Güncel

Garanti Bankası, Cdp Türkiye 2016 Su Liderleri Arasında Yer Aldı

Garanti Bankası, Cdp Türkiye 2016 Su Liderleri Arasında Yer Aldı

– Garanti Bankası, CDP Su Programı'na Türkiye'den yanıt veren şirketler arasında en yüksek puanı alan şirketler arasına girerek "CDP Türkiye 2016 Su Liderleri Ödülü"nü almaya hak kazandı.

09.12.2016 13:02

Garanti Bankası, CDP Su Programı'na Türkiye'den yanıt veren şirketler arasında en yüksek puanı alan şirketler arasına girerek "CDP Türkiye 2016 Su Liderleri Ödülü"nü almaya hak kazandı.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada, Garanti Bankası'nın desteği ve işbirliğiyle, Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu tarafından hayata geçirilen CDP Türkiye Su Programı'nın sonuçlarının kamuoyuyla paylaşıldığı belirtildi. Açıklamaya göre, Garanti, şirketlerin su konusundaki şeffaflıklarını artırarak, risklerin ve fırsatların bilincinde olmalarını sağlayan raporlama sistemi CDP Su Programı'na Türkiye'den yanıt veren şirketler arasında "A-" ile en yüksek puanı alan 3 şirket arasında yer aldı. Garanti Bankası bu başarısıyla "CDP Türkiye 2016 Su Liderleri Ödülü"nü almaya hak kazandı.

Ödül törenin açılış konuşmasını yapan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, "Londra merkezli uluslararası kuruluş CDP, su kaynakları konusunda özel sektörü harekete geçirmeyi amaçladığı 'Su Programı' ile çarpıcı sonuçlar ortaya koyuyor. Dünya Ekonomik Forumu'nun da ortaya koyduğu üzere su krizi küresel etki yaratacak riskler arasında en üst sıralarda yer alıyor. Garanti Bankası olarak, bu konudaki farkındalığı artırmaya ve kendi tüketimimizi azaltmaya yönelik yürüttüğümüz çalışmalar doğrultusunda 'A-' derecesiyle Türkiye'nin 2016 Su Liderlerinden biri olmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Garanti Bankası, Cdp Türkiye 2016 Su Liderleri Arasında Yer Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement