"Galibiyet Başkanımıza Armağan Olsun" - Son Dakika
Güncel

"Galibiyet Başkanımıza Armağan Olsun"

"Galibiyet Başkanımıza Armağan Olsun"

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Vaslui galibiyetini başkan Aziz Yıldırım'a armağan etti.

09.08.2012 12:17  Güncelleme: 12:28

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Vaslui galibiyetini başkan Aziz Yıldırım'a armağan ettiğini söyledi.

Vaslui'yi deplasmanda 4 - 1 yendikleri maçın ardından D-Smart ekranlarında Uğur Demirkırdı'ya konuşan Sarı-lacivertli kaleci Volkan, penaltı atışını kurtaracağını hissettiğini belirterek, "Hissettim tabi ama takım arkadaşlarım da, yedek kulübesinde oturan arkadaşlarım da kurtaracağıma inandıklarını söylüyorlar. Ben elimden geleni yapmaya çalıştım" dedi.

Bu galibiyeti başkan Aziz Yıldırım'a armağan ettiğini sözlerine ekleyen Volkan Demirel, şunları söyledi;

"Kazanmamız gereken bir maçtı ama takım olarak henüz hazır olmadığımız bir gerçek. Yoksa Fenerbahçe'nin sahadaki gerçek yüzü bu değil. Biz daha iyi oyunlara, daha iyi pozisyon yakalamalara sahip bir takımız. Fakat şu an hazır olmadığımız için istediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Zaman geçtikçe daha iyi galibiyetler gelecektir. Bugün ki galibiyetmizi Başkanımıza armağan ediyorum. Turu geçmişiz ya da geçmemişiz önemli değil ama Başkanımızın bugünki galibiyette önemi çok büyük. O'na ilk maçta bu hediyeyi vermek isterdik ama bu maça kısmetmiş."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Galibiyet Başkanımıza Armağan Olsun' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement