Galatasaray'da transfer şovu başlıyor (Galatasaray Haberleri) - Son Dakika
Güncel

Galatasaray'da transfer şovu başlıyor (Galatasaray Haberleri)

Galatasaray\'da transfer şovu başlıyor (Galatasaray Haberleri)

Seçim süreci Ünal Aysal'ın zaferiyle tamamlandı, şimdi transfer süreci başlıyor.

24.06.2013 08:42

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, genel kuruldan aldığı güçle, ilk olarak Nani ve Farfan gibi yıldızların işini bitirmeye çalışacak. Bütçe şimdiden hazırlandı bile.

Sürpriz bir şekilde başlattığı seçim sürecini en az hasarla, hatta daha da güçlenerek atlatan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, kongrenin ardından, bir başka süreç için kolları sıvıyor. Seçimden sonra transfer işlerini hızlandıracağı müjdesini veren Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, bu doğrultuda geniş bir bütçe hazırlamış durumda. Başkan'ın ilk hedefi, teknik patron Fatih Terim'in kanatlarda kullanmak istediği iki yıldız olacak: Nani ve Farfan.

Tulun'a talimat verildi...

Bu oyunculardan en az birini Florya'ya getirmek isteyen Aysal, danışmanı Bülent Tulun'a talimat verdi. Daha önce de bu oyuncular için nabız yoklayan Tulun, bu kez hem Manchester United'a hem de Schalke'ye resmi teklif götürecek. Gerçekleşen ilk temaslarda, oyunculardan alınan yeşil ışıkla ciddi bir mesafe kat eden Sarı-Kırmızılılar, kulüpleri de bu kozla ikna etmeye çalışacak.

10 milyona kadar çıkabilir

Galatasaray'ın şimdilik yabancı transferinde belirlediği üst limit olan 7.5 milyon Euro ile görüşmelere başlanacak. Ancak transfer komitesinin 10 milyon Euro'ya kadar çıkabilme ihtimali bulunduğu da gelen haberler arasında. Bu iki yıldızdan birinin transfer edilmesi bile takımın sistemini de doğrudan etkileyecek. Geçen sezonun ikinci yarısını kanat oyuncusu kullanmadan geçiren Cim Bom'da, 4-2-3-1 düzenine geçiş yolları denenecek. En kötü ihtimal meydana gelir ve girişimlerden sonuç elde edilemezse, listedeki alternatif isimler üzerinde araştırmalara geçilecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Galatasaray'da transfer şovu başlıyor (Galatasaray Haberleri) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement