Galada Türkler Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Galada Türkler Gözaltına Alındı

Galada Türkler Gözaltına Alındı

Hollanda'nın Zijtaart kasabasında önceki gün düzenlenen Kick Boks Galası'nda çıkan kavgada silahlar konuştu.

13.11.2012 11:06  Güncelleme: 11:11

Hollanda'nın Zijtaart kasabasında önceki gün düzenlenen Kick Boks Galası'nda çıkan kavgada silahlar konuştu. Silah veya silahlardan çıkan kurşunlarla ağır yaralanan Fas kökenli iki kardeşten 37 yaşındaki Youssef Sabbahi, kaldırıldığı Veghel hastanesinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı diğer kardeşin hayati tehlikesi devam ediyor.

Silahların karıştığı kavgada 4 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan dört kişiden ikisinin 26 yaşındaki Kick Boksçu Volkan Düzgün ve abisi Ali Düzgün (30) olduğu Hollanda basınında yer aldı. Göz altına alınan şüpheliler arasında tetikçinin de bulunup bulunmadığı konusunda açıklama yapmak istemeyen Veghel polisi, 30 kişilik bir ekiple çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Karşı saldırıların önüne geçmek isteyen Veghel polisi, Veghel hastanesi başta olmak üzere kentte Düzgün ailesine ait olan evlerin etrafında çember oluşturarak güvenlik önlemlerini artırdı.

Göz altına alınan şüphelilerden Ali Düzgün, Veghel kentinde 1999 yılında ROC okulunda meydana gelen silahla yaralama olayına karışmış, yargılandıktan sonra suçlu bulunup 5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Aynı olayda oğluna ailenin gururunu koruması için talimat verdiği gerekçesiyle de baba Düzgün suçlu bulunmuş 'e 8,5 yıl ceza almıştı.

Bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı kavganın, Hollanda'da yaşayan Türk ve Faslılar arasında gerginliğe yol açmasından endişe ediliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galada Türkler Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement