Futbol Eğitim Projesi Start Aldı - Son Dakika
Güncel

Futbol Eğitim Projesi Start Aldı

Futbol Eğitim Projesi Start Aldı

Yalova Belediyesi'nin spora yönelik yaptığı önemli yatırımlardan biri olan 'Futbol Eğitim Projesi' aktif olarak hayata geçti.

09.02.2012 11:04

Merkez spor kulüplerinin katılımıyla hayata geçen projede; Gençlerbirliği, Doğuşspor, Acarspor, Doğanspor pilot kulüpleri bulunuyor. Üç aşamalı olarak futbol eğitimlerinin süreceği program kapsamında sporculara ve antrenörlere eğitimler verilecek.

Yalova Belediyesi Spor Birimi Futbol Şubesinden Sorumlu Kaleci Antrenörü Muhittin Bulut'un antrenmanlarıyla başlayan çalışmalarda merkez pilot takımlarının kalecilerine yönelik eğitimler yapılıyor. Haftanın 4 günü Gençlerbirliği ve Doğuşspor tesislerinde yapılacak antrenmanlar ilgili bilgi veren Muhittin Bulut; ülkemizde kaleci yetişmesinde çalışma eksikliği olduğunu ve bu sıkıntının çözülmesi için birim olarak genç kalecilere yönelik temel eğitim ve teknik çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Yalova Belediyesi Spor Birimi olarak önümüzdeki dönemlerde kaleci okulu açmak istediklerine dikkat çeken Bulut, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal'a spora yaptığı katkılardan dolayı şahsı ve merkez kulüpleri adına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Futbol Eğitim Projesi Start Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement