Fsv Duisburg, Oberliga Niederrhein'da - Son Dakika
Güncel

Fsv Duisburg, Oberliga Niederrhein'da

Fsv Duisburg, Oberliga Niederrhein\'da

SEZON başında yeni bir yapılanma içine giren FSV Duisburg son üç sezondur kaçırdığı fırsatı, 2017/2018 sezonunda başararak Oberliga Niederrhein'e yükselen ilk Türk takımı oldu.

04.06.2018 12:14

SEZON başında yeni bir yapılanma içine giren FSV Duisburg son üç sezondur kaçırdığı fırsatı, 2017/2018 sezonunda başararak Oberliga Niederrhein'e yükselen ilk Türk takımı oldu. Sezonun son karşılaşmasında SV Schwafheim deplasmanında sahaya üç puan için çıkan FSV Duisburg maça temkinli başladı. 500'e yakın taraftarının desteği ile rakip kalede gol arayan FSV Duisburg'ta beklenen gol 34'üncü dakikada Boran'la geldi (0-1). İlk yarı bu skorla sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına golle başlayan FSV Duisburg, 48 ve 55'inci dakikalarda takımın en fazla gol atan başarılı futbolcusu İbrahim Bayraktar'la skoru 0-3'e getirdi.

Günün en başarılı isimleri arasında yer alan Boran Sezen (2), Bora ve Hasan Emre'nin golleri ile farklı bir skor yakalayan FSV Duisburg sahadan 7-0 galip ayrılarak lig ikincisi olarak bir üst lige çıktı. Oynadığı 34 karşılaşmada 69 gol atıp, kalesinde 33 gol gören FSV Duisburg, 68 puanla lig ikincisi olarak Oberliga'ya yükseldi.

'BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK'

Karşılaşma sonrası futbolcularla birlikte şampiyonluğu kutlayan FSV Duisburg Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ayar, şöyle dedi:

"Başarılı bir sezonu geride bıraktık. İnanılması çok zor uzun bir sezon oldu.S on üç sezondur final maçlarında şans bizden yana değildi. iki sezon önce başkanlığa geldiğimde 'Tarih yazacağım' demiştim. Allahıma çok şükür sporcumuzla, taraftarımızla birlikte bir ilki gerçekleştirdik. Çevremizde 80 bine yakın Türk yaşıyor. Bu başarıda herkesin payı var. Sezon ortasında antrenör değişikliğine gidip, başarılı spor adamı Denis Tahirovic'i teknik direktörlüğe getirmenin ne kadar isabetli olduğu görüldü. Alt yapıdan gelen gençlerimizle daha çok başarılara imza atacağımıza inanıyorum."

Denis Tahirovic, Erol Ayar

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Fsv Duisburg, Oberliga Niederrhein'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement