Frédérique Constant'tan Yeni Serisi Görücüye Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Frédérique Constant'tan Yeni Serisi Görücüye Çıkıyor

Frédérique Constant\'tan Yeni Serisi Görücüye Çıkıyor

Maya Saat tarafından Türkiye'ye getirilen Frédérique Constant, büyük bir tutkuyla, klasik ve zamansız güzellikte saatler üretiyor.

22.10.2013 14:10

Pırlanta bezeli, 30 metre suya dayanaklı zarif saat tasarımları…

Maya Saat tarafından Türkiye'ye getirilen Frédérique Constant, büyük bir tutkuyla, klasik ve zamansız güzellikte saatler üretiyor. Saatlerin göz alıcı zarafeti kadar teknolojik seviyesi ve güvenilirliği de öne çıkıyor. Yeni Classics Art Deco Oval serisi ise dokuz farklı modelden oluşuyor. Saat tutkunu kadınlar, yeni koleksiyonda bulunan muhteşem özelliklerdeki bu tasarımları gördüklerinde birden fazla Art Deco modeline sahip olmak isteyecek…

Göz alıcı ve güvenilir

Bu serideki her saat, üzerinde yedi değerli taş bulunan ve beş yıldan daha uzun pil ömrü sunan FC-200 quartz kalibre ile destekleniyor. Sadece 30x25 milimetrelik ölçüsü ile cilalanmış oval formlu kasa; en zarif bileklere rahatça uyum sağlıyor.

Serideki tüm modellerin paylaştığı diğer özellikler ise; konveks kesimli safir kristal cam, saat ve dakika fonksiyonları ve kadran ortasında bulunan nazik guilloché tarama. Bu saatler hassas görünümlerine karşın, 30 metre suya dayanıklılık özelliğine sahip.

Saat kasası olarak zengin, parlak sarı altın ya da parlak çelik seçenekleri sunuluyor. Kadran içindeki rakamlar için elle uygulanmış Arabik rakam ya da Romen rakamdan biri tercih edilebilir. Gri veya kahverengi saten kayış ya da sarı altın kaplama veya çelik bilezik seçilebilir.

Gümüş kadranların pek çoğunda sedef uygulanmış çeşitli modeller bulunuyor. FC-200MPW2VD6 modeli çerçeve ve boynuzlara yerleştirilmiş 78 adet pırlanta ile süslü.

Yeni Art Deco Oval serisindeki saatler, 850 İsviçre Frangı'ndan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Frédérique Constant'tan Yeni Serisi Görücüye Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement