Forum Fashion Week Marmara Forum'da Dolu Dolu Geçti - Son Dakika
Güncel

Forum Fashion Week Marmara Forum'da Dolu Dolu Geçti

Forum Fashion Week Marmara Forum\'da Dolu Dolu Geçti

Forum Fashion Week, Türkiye'deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nde moda ve alışveriş tutkunlarına çok özel anlar yaşattı.

10.10.2012 12:01

Forum Fashion Week, bu yıl 5 – 6 – 7 Ekim tarihlerinde ilk defa Türkiye'deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nde moda ve alışveriş tutkunlarına çok özel anlar yaşattı. Androjen tarzıyla moda dünyasında fırtınalar estiren kadın görünümlü erkek model Andrej Pejic, Forum Fashion Week kapsamında 5 Ekim'de Marmara Forum'da düzenlenen Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesinde moda severlerle buluştu.

Türkiye'nin en çok takip edilen moda bloggerlarından Buse Terim ve moda ikonu Eda Taşpınar, Forum Fashion Week'in 2. gününde Marmara Forum ziyaretçileriyle bir araya geldi.

Bu yıl 5– 6 –7 Ekim tarihlerinde ilk defa Türkiye'deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri'nde moda ve alışveriş tutkunlarına çok özel anlar yaşatan Forum Fashion Week, Marmara Forum'un ağırladığı sürpriz isimlerle renklendi.

Jean Paul Gaultier tarafından keşfedilip dünya modasının en çok konuşulan erkek modellerinden biri olan Andrej Pejic alımlı ve ince hatları nedeniyle erkek olmasına rağmen hem erkek hem kadın defilelerinde boy gösteriyor. Dünyanın en seksi kadınları listesine de girmeyi başaran androjen görünümlü erkek model Andrej Pejic, 5 Ekim Cuma Saat 20:00'de Marmara Forum'da düzenlenen Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesinde modaseverler ile buluştu.

Buse Terim, Forum Fashion Week gardırobu hazırladı!

Yaklaşık 2 yıldır moda, bakım, stil ve
lifestyle konularında kişisel stil önerilerini, en son trendleri, takipçilerine sunan ve Murat Boz, Fatih Terim, Burcu Esmersoy gibi isimlerin gardıroplarına sürpriz ziyaretleriyle büyük ses getiren Buse Terim, Forum Fashion Week gardırobu hazırladı!

6 Ekim Cumartesi günü Marmara Forum'da yer alan çeşitli markalardan seçtiği giysi ve aksesuarlarla sonbahar-kış trendleri hakkında bilgi vererek styling yapan olan Buse Terim, Forum Fashion Week için çok özel bir gardırob hazırladı. Forum Fashion Week ile takipçileriyle de buluşan ünlü blogger, Marmara Forum ziyaretçilerine modaya dair önemli ipuçları verdi.

Podyum'da Eda Taşpınar Çizgisi

London College of Fashion ve Central School of St.Martins'de moda eğitimi alan stil danışmanı ve tasarımcı Eda Taşpınar farklı çizgisiyle Forum Fashion Week'e katıldı. Dünyaca ünlü pek çok markada çalışan ve önemli defilelerde stilistlik yapan Taşpınar, Marmara Forum'da yer alan markalar arasından kendine özgü farklı tarzıyla oluşturduğu kombinleri 6 Ekim'de Forum Fashion Week podyumuna taşıdı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Forum Fashion Week Marmara Forum'da Dolu Dolu Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement