Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın 2009-2014 Karnesi - Son Dakika
Güncel

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın 2009-2014 Karnesi

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ\'ın 2009-2014 Karnesi

Eser, "Sevgili Başkanımızın belediyecilik karnesi futbol haricinde zayıflarla dolu" dedi.

15.01.2014 15:23

Foça'da yerel siyasetin nabzını tutan Ege Hakimiyet Gazetesi Köşe Yazarı Hasan Eser, yaklaşık iki buçuk ay sonra görev süresini tamamlayacak olan Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın karne derecesini açıkladı. Eser, "Sevgili Başkanımızın belediyecilik karnesi futbol haricinde zayıflarla dolu" dedi.

SINIFTA KALDI!

İnsanlara ciddi vaatlerde bulunarak,ümit vererek seçimle iş başına gelen yöneticilerin gecesini gündüzüne katarak çalışması gerektiğini vurgulayan Eser, şunları söyledi: "Sadece bana değil , Foça'da belediye ile çıkar ilişkisi olmayan her hangi birine de; 'Foça Belediye Başkanına karne ver' deseniz size şu yanıtı verir: 'Gökhan Bey bu dönem çaktı,sınıfta kaldı. Futbol hariç tüm derslerden koca bir sıfır"

ENTEL DANTEL FAALİYETLER YETERSİZ KALIYOR

Foçalıların artık hamasi nutukları sevmediğini ve boş vaatlere de karnının tok olduğunu dile getiren Eser,"Seçilmiş bir yönetici görev süresinin sonunda karnesinde yıldızlı pek iyileri görmek istiyorsa gecesini gündüzüne katarak çalışmalıdır.Zira kalıcı yatırımlar yapmak yerine entel dantel faaliyetlerle yetinen bir belediyecilik anlayışı ilçemize hiçbir fayda sağlamıyor" dedi.

O MAKAMDA OTURMASININ HİÇ BİR ANLAMI YOK

Geride kalan 4 yıl 9 aylık görev süresinde Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın ilçedeki işsiz gençlere iş imkanı sağlayamadığını ifade eden Eser, şöyle konuştu: "Belediye başkanımız Foça'nın genç işsizlerine istihdam yaratmak adına projeler üretip hayata geçirmesi gerekirken, koskoca bir beş yılını adeta lay lay lom ile geçirdi.Gençlerimizin hemen her gün kendisine iş için başvurusu yaptığını biliyoruz. Ancak Belediye başkanımızın Foça'da istihdama katkı koyacak herhangi bir işin altına imza attığını maalesef göremedik. İlçemize yatırım getirilmesi konusunda maalesef somut bir adım atılamadı.Bu noktada işsizlere iş,aşsızlara aş bulamayan bir belediye başkanının o makamda oturmasının da hiç bir anlamı yok diye düşünüyorum"

GEZMEKLE, TOZMAKLA MAKAM ARACINDA HAVA ATMAKLA OLMUYOR

Başkan Demirağ'ın tek adam tavrından ve 'Ben yaptım oldu' anlayışından ötürü başarısız olduğunu öne süren Eser,sözlerine şöyle devam etti: "Belediye başkanı halktan ve sivil toplum kuruluşlarından kopuk olmamalı. ilçede yaşanan sorunların planlı ve programlı şekilde çözümü için çalışmalıdır. Gezmekle, tozmakla hizmet otosu adı altında kullanılan makam aracında hava atmakla bu işler olmuyor olmazda. Bir belediye Başkanı kişisel çekişmelerden uzak durmalıdır. Seçildiği gün parti rozetini çıkarmalıdır.Herkesin belediye başkanı olmalıdır.Öte yandan;'Biz hiçbir şey yapmıyor olsak ta nasıl olsa bu halk bizim partimize oy veriyor, biz burada ceketimizi koysak kazanırız' dercesine bir tutum sergileyen seçilmişlerin sonu da hüsrandır"

BAŞKAN DEMİRAĞ'A FUTBOL'DAN 5 PEKİYİ

"Başkan Demirağ'ın karnesinde hiç mi iyi not yok?"sorusuna yanıt veren Eser,"Yiğidi öldür,hakkını yeme diye bir atasözü vardır.Bu anlamda Gökhan Bey'in hakkını da kendisine teslim etmek gerekir. Kendileri Foça Spor'da bir çok ilki başardı.Hatta bir ara zenci futbolcuların bile getirildiğini biliyoruz.Sadece ben değil tüm Foça halkımız futbol konusunda kendilerine yıldızlı pekiyi veriyor"diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın 2009-2014 Karnesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement