Fırat Koleji'nde Anneler Günü Etkinliklerle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Fırat Koleji'nde Anneler Günü Etkinliklerle Kutlandı

Fırat Koleji\'nde Anneler Günü Etkinliklerle Kutlandı

Özel Fırat Koleji öğrencileri tarafından hazırlanan Anneler Günü programı veliler tarafından büyük ilgi gördü.

14.05.2014 08:59

Hafta içinde bütün öğrencilere sürpriz olarak annelerine mektup yazdırılarak evlerine postalandı.

Mektuplarını postalardan alan anneler çocuklarının kendilerine yazdıklarını okuyunca çok duygulandıklarını ifade ettiler. Cuma günü de öğrencilerle annelere verilmek üzere gül gönderildi.

Hafta sonu ise okulun konferans salonunda yoğun veli katılımıyla gerçekleştirilen programa, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Hülya Zeybek'in günü anlam ve önemine dair konuşması herkesi duygulandırdı. Müzik öğretmeni Eren Uçar'ın eşliğinde sahne alan öğrenciler, annelere enstrümanları eşliğinde güzel bir müzik dinletisi sergilediler.

Okulun minikleri annelerine dörtlükler söylediler. Günün anlam ve önemine dair slayt gösterisi duygusal anlar yaşattı. Okul korosu öğrencilerinden dinlenen şiirler ve daha birçok gösterinin ardından anneler arasında eğlenceli yarışmalar yapıldı.

Anneler günü programlarından çok duygulandıklarını ifade eden öğrenci velisi Arif Kaya, "Peygamber Efendimiz bir hadisi şerifinde 'Annelerin ayaklarının altı, cennet bahçelerinden bir bahçedir.' buyurmuştur. Annelerimizin hayır duasını almak, onların gönüllerini hoş tutmak en büyük görevimiz olmalıdır. Sizler de çocuklarımızı bu düşüncelerle yetiştirdiğinizden dolayı çok mutluyuz." şeklinde konuştu. Program veli ve öğrencilere mangal ikramıyla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fırat Koleji'nde Anneler Günü Etkinliklerle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement